Attığı gollerle Galatasaray"a büyük katkı sağlayan Milan Baros, çapkınlığıyla yine gündeme geldi. Çek Cumhuriyeti"nde yayımlanan tabloid Blesk gazetesinde yer alan haberde, 2010 Dünya Kupası elemelerinde Çek Milli Takımı"nın, Slovakya ile Prag"da oynadığı maç için ülkesine giden Baros"un, 2-1 kaybedilen karşılaşmanın ardından hayat kadınlarıyla birlikte olduğu ileri sürüldü.
Gazete, takım arkadaşları Martin Fenin, Tomas Ujfalusi, Vaclav Sverkos, Marek Matejovksy ve adları bilinmeyen birkaç oyuncu ile teknik kadronun uyarılarını dikkate almayarak U Sevce Matouse adlı bir restorana eğlenmeye giden Milan Baros"un daha sonra hayat kadınlarını bir mekana davet ettikleri ileri sürüldü.

Telefonları değiştiler!
Haberde, farklı saatlerde 12 hayat kadının Çek oyuncuların bulunduğu eğlence yerine geldiği belirtilirken sabaha karşı 06.30 sularında restorandan ayrılırken görüntülenen ve çok sarhoş olduğu vurgulanan Baros"un, kadınlardan biriyle telefon numaralarını değiştirdiği ve onunla kısa bir yürüyüş yaptığı ifade edildi.
Gazete, haberinde, “Milli Takım kalecisi Petr Cech statta basın toplantısı yaparken, onlar restoranda toplanmaya başlamışlardı bile” ifadelerini de kullanarak Milan Baros ve diğer oyuncuları adeta topa tuttu.

Milliyet