CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay"ın kardeşi Mustafa Fehmi Okay, uyuşturucu operasyonu kapsamında dinlemeye takılan telefon konuşmasında “Manken Ece Gürsel ile 20 bin liraya birlikte oldum” demişti.

Sabah yazarı Engin Ardıç bu olaydan bahsetti ve dünkü köşesinde isim vermeden aynı gazetede yazan Hıncal Uluç"u hedef alan bir yazı kaleme aldı. Ece Gürsel"in 3 yıl önce de bir fuhuş olayından gözaltına alındığını vurgulayan Ardıç, bu olayda Hıncal Uluç"un “devreye girdiğini”, “polise rica ederek” ünlü mankeni kurtardığını yazdı.

İşte o yazı:

Sweetheart
“Yeni bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan, CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay"ın kardeşi Mustafa Fehmi Okay, Çırağan Oteli"nde ünlü bir manken hanımla yirmi bin lira karşılığında "Beraber olduğunu" söylemiş... Hanımın adını vermeyelim. Fakat bu hanımın "Bu boyutuna" inanmak istemiyoruz. Aslına bakarsanız hiçbir manken böyle "kaka" şeyler yapmaz. Tevatürdür. Kendisi, dedesi yaşında bir adamla "düzeyli bir birliktelik" yaşamış ve öpücüklü resimler de çektirmişti... Demek ki "düzgün" bir kızdır. Aynı hanımın Etiler"de gene bir fuhuş ve uyuşturucu operasyonunda "basıldığı" ve eski sevgilisi olan dede tarafından "polise rica edilerek" kurtarıldığı dedikodusu da kesinlikle yalandır! Dedeyi de torunu da tenzih eder, ikisinin de yanaklarından öperiz.”/milliyet