Nazilli Ülkü Ocağı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bir konferans düzenledi. ‘Hz. Peygamber Sevgisi’ konulu konferansa MHP Nazilli İlçe Başkanı Zekeriya Cabbar, İl Genel Meclis üyesi Celal Çelen, Nazilli Belediye meclis üyeleri, MHP Yenipazar İlçe Başkanı Osman Polatoğlu, Türk Eğitim Sen Nazilli Şube Başkanı Baki Çuval, Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, Türk Ocakları Nazilli Şube Başkanı Ahmet Çekim, Erzurumlular Derneği Nazilli Şube Başkanı Yılmaz Kaplan, çok sayıda vatandaş ve Ülkü Ocağı mensupları katıldı.
Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat konferansta yaptığı açılış konuşmasında, “ Türkler, İslamiyet’i kabul etmelerinden bu yana bütün töresini İslamiyet’e göre ayarlayarak yüce peygambere hizmet etmeye çalışan necip bir millettir. İşte bu yüzden Türk denilince İslamiyet, İslamiyet denilince Türklük anlaşılmaktadır. Bu necip milletin evlatları ve Nazilli ülkü ocağı olarak peygamberimiz’in yolunda, Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini ilelebet yaşatacağız. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun”dedi.
Aşir okunmasıyla devam eden program konferansa konuşmacı olarak katılan eğitimci yazar Osman Girgin sunumları ile devam etti. Konuşmacı eğitimci yazar Osman Girgin anlatımında peygamber sevgisinden bahsederken kıssalar anlattı.Girgin, Konfe