Teravih namazı sonrası Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Alparslan Türkeş Konferans Salonu’nda şehitler için  Kuran-Kerim hatim duası okundu. 

Son günlerde artan terör olaylarını değerlendiren Aydın ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan;  “Millet olarak, mukaddesatımızın yol göstericiliğinden asırlarca hiç ayrılmadık. Sabırla, huşuyla, iştiyakla kutsallarımıza, kabullerimize ve inançlarımıza sahip çıktık; toz kondurmadık ve onlara göz bebeğimiz gibi baktık. Bizi bir arada tutan ve bin yıllık kardeşlik hukukunun teminatı olan ilkelerden hiç ayrılmadık.

Bizi millet yapan ve birlikte yaşamamızı güçlendiren duygu, bilgi, tarihi birikim, ülkü, kültür ve inançlar aramızda kopmaz manevi bağlar oluşturmuştur. Buradan aldığımız ilhamla millet olarak bağımsız yaşamak ve parçalanmaz bir bütün halinde var olmak konusunda irademiz ve kararlılığımız tamdır. Ne var ki, bu Ramazan ayını zehirlemeye çalışan ve Türkiye’yi iç kanamanın eşiğine kadar getiren malum bölücü mihrakların hain eylemlerine hep birlikte şahit oluyoruz. Hepsine bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Şehitlerimiz bundan böyle vatan topraklarına emanettir. Hatıraları bizimledir ve kanlarını yerde bırakmamak Türk devleti için bir şeref meselesidir. Bundan sonra ülke ve millet olarak bizi çetin günler ve meşakkatlerle dolu bir dönem beklemektedir. Türk milleti elbette bir avuç çapulcuya teslim olacak kadar aciz, korkak ve zayıf değildir. Cenab-ı Allah milletimizin, vatanımızın ve Türkiye sevdalısı aziz dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin ve Türk milletini korusun ve kollasın” dedi.