Dünya tahıl gevreği lideri Kellogg"s uzmanlığı ve Ülker güvencesi ile Türkiye"de yepyeni bir kategori doğdu. Türk tüketicisine lezzetli bir seçenek sunan Ülker Kellogg"s, meyvelerin lezzeti ile tahıl gevreğinin hafifliğini birleştiren barları üretti. Ülker Kellogg"s K-Bar, sadece 90 kalorilik enerji değeri, vişneli ve kayısılı & şeftalili iki çeşidiyle özellikle formuna özen gösterenlerin tercihi olmayı hedefliyor. K-Bar"lar gerçek meyve parçacıklarından oluşuyor.

Ülker Kellogg"s K-Bar, Türkiye"de bir ilk…

Tahıl gevreği barları; formuna özen gösteren tüketicilerin düşük kalorili ürünlere yöneliminin bir sonucu olarak, Türk damak tadına uygun ve sadece 90 kalori olarak üretildi. Ülker AR-GE ekibi, K- Bar için 16 aylık çalışmanın sonucunda İngiliz ve ABD"li Kellogg"s uzmanlarının da katkısıyla üretim hatlarını yeniledi, 1 milyon doların üstünde bir yatırım gerçekleştirdi.

Ülker Kellogg"s K- Bar yılsonuna kadar Türkiye"de 50 milyon adet satış hedefi ile pazara sunuldu. Daha önce AB pazarlarında satışa çıkan K-Bar ürünü en çok tercih edilen sağlıklı atıştırmalıklar kapsamında değerlendirildi ve büyük ilgi gördü.

Tahıl gevreği barları kategorisinde ilk ürünü piyasaya sunan Ülker Kellogg"s, Türk tüketicisini farklı ürünler ile tanıştırmaya devam ediyor. Ayrıca www.sadece90kalori.com web sitesi aracılığı ile K-bar, tüketicilere yönelik yararlı bilgiler sunuyor, gerçek meyve parçacıkları ve tahıl gevreğinin hafifliğini tercih edenleri bu platformda buluşturuyor.