Aydın İl Genel Meclisi’nin Köşklü üyesi ve Özel İdare Komisyonu’nda görev yapan Cengiz Ülgen hemşerilerini sevindirdi. Ülgen, uzun zamandır çözüm bekleyen Başçayır-Ödemiş yolu için 460 bin TL’lik ödenek tahsis edildiğini söyledi. 
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Köşk İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Cengiz Ülgen, geride kalan 2 yılın hesabını verdi. Seçildikten sonra Özel İdare Komisyonu’nda görev aldığını ve Aydın’daki köylerin sorunlarını çözmek için uğraş verdiklerini ifade eden Aydın İl Genel Meclisi üyesi Cengiz Ülgen, geride kalan 720 günün hesabını vermeye hazır olduğunu söyledi. Seçildiği günden bu yana Köşk’ün tüm köylerine defalarca giderek halkın sorunu ile birebir ilgilendiğini kaydeden Ülgen, “İlk defa 29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti şemsiyesi altında siyasete girdim. Siyaset fedakarlık isteyen bir uğraşmış. Ve bu fedakarlığı seve seve yapıyoruz. Allah’a şükür asfaltsız köy yolumuz kalmadığı gibi, yayla yollarını da yapmaya başladık. Geçtiğimiz hafta; Başçayır-Ödemiş Bağlantı yolu için 460 bin TL, Gökgiriş Köyü’ne 110 bin TL, Menteşeler Köyü’ne 60 bin TL, Ilıdağ Köyü’ne yaklaşık 300 bin TL ödenek çıkarıldı. Son iki yıl içinde Köşk ve Köylerine Köydes ve Özel İdare’den 2 milyon TL’lik yatırım yaptık. Köylerimizin şehir merkezelerinden hiçbir farkı kalmayıncaya kadar çalışmalarımız devam edecek. Hatta bundan sonra Köyde yaşamak şehirden daha avantajlı hale gelecek” dedi. 
Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Cengiz Ülgen bu hizmetleri Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Alim Yavaş ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek “Mesai arkadaşım Alim Yavaş’a da teşekkür ediyorum” dedi.