Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan 250’ye yakın servis ile 2011 yılının değerlendirilmesi yapılırken 2012 hedef ve beklentileri paylaşıldı.
Toplantıda konuşan Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Merkezi Müdürü Mustafa Gökçe, 2011 yılının Uğur Soğutma için verimli bir yıl olduğunu, 2012 yılı ile ilgili beklentilerinin ise daha yüksek olduğunu belirterek; “Teknik ve idari olarak güçlü servis yapısı ile tüketicilerimize marka güveni oluşturarak ilerlemeyi temel stratejimiz olarak belirledik. Bu stratejiyle son 5 yılda geldiğimiz nokta, gözle görülür derecede fark edilir durumdadır, ama bizler artılarımızla öne çıkarken her zaman bir adım daha ileriye gitmek için çaba harcamak durumundayız. Tüketici memnuniyetini maksimum düzeye çıkarmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Yetkili servis yapısındaki yapılması gerekenleri biliyoruz ve sağlam adımlarla yolumuza sizlerle, artılarımızın sayısını günden güne çoğaltarak devam edeceğiz” sözleriyle servislerden beklentilerini açıkladı.
Uğur Şirketler Grubu Yurtiçi Satış Koordinatörü Erdoğan Ulaş ise, sektördeki gelişmeler ve tüketici isteklerinin gün geçtikçe arttığından bahsederken; ne kadar teknolojik imkana sahip olunursa olunsun, teknolojiden daha önemli bir şey olduğunun; onun da iletişim kurmak olduğunun altını çizdi. Ulaş; “Karşımızdaki kişiyle iletişim kurarken duygularımızı yok etmeden ve kontrol altına alarak iletişim kurmalıyız. Duygular yok olduğu an, güven de yok olur. Bizim işimiz güvene dayalı bir iştir.” diyen Ulaş, aynı zamanda Uğur’un kuruluşundan itibaren bulunduğu noktaya üstün emek ve çabalar harcayarak geldiğinden, bu emek ve çabaların zaman içerisinde bir şirket kültürüne dönüştüğünden bahsetti. “Bir şirket özünden asla kopmadan, nereden geldiğini bilerek ancak geleceğini görebilir. Hep birlikte bunun bilinciyle en iyi olanı yapmaya gayret gösteriyor, emeğimizin karşılığını alıyor; daha fazlası için çabalıyoruz. Bizler de ne gerekiyorsa sizlere katkı sağlamak üzere her zaman hazır durumdayız” şeklinde konuştu.
Toplantının son gününde coşkulu bir gala gecesi ile kapanış yapılırken 2011 yılının ‘Başarılı Yetkili Servislerine özel plaketler verildi.