Uğur Dershaneleri Aydın Şube Kurucusu Kamil Tamtürk, “Aydın uğur Dershaneleri olarak eğitimin bir süreklilik arz ettiğinin farkındayız. Biz yalnızca sınava kadar hizmet veririz anlayışını gütmüyoruz, bizim için hizmet kesintisizdir, çünkü eğitim hiç bitmez. Nitekim bu amaçla dershanemiz yazın tercih büroları açtı, tanıtım merkezi açarak dershanemize ister gelsin ister gelmesin istekli her öğrenciye çeşitli testler uyguladık. Böylece bize sadece bir adım gelme zahmetinde bulunan her kardeşimize elimizden gelen yardımı yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bu yıl bireysel öğrenme modellerine daha çok ağırlık vereceğiz. Çünkü biz her bireyin yani her öğrencinin öğrenme stilinin farklı olduğuna inanıyoruz. Bu inancımızın gereğini de yerine getirmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık, büyük bir heyecan ve şevkle eğitimimize başladık” dedi.
Aydın"ın başarısının önemli olduğuna işaret eden Tamtürk, bütün çalışmalarını Aydın"ın üniversite sınavlarında hep derece çıkaran bir kent olarak anılması ve bilinmesi için çaba harcadıklarını belirtildi. Aydın Uğur Dershanesinin hep kendisiyle rekabet içinde olduğuna işaret eden Tamtürk, “Böyle olmazsa bir ilerleme kaydedilmesi mümkün olmaz. O yüzden dershane olarak öncelikle kendimizle yarışıyoruz. Böylece dershanemiz sürekli bir gelişme ve yenileşme içinde oluyor” diye konuştu.
Uğur Dershaneleri olarak, Türkiye"de sadece uğur Dershanelerinin uyguladığı kişisel Öğrenme Sitili (KÖS), Kariyer Eğilim Testi(KET), ACORD ve Uğur Tv ile bireysel öğrenme modellerini ön planda tutacaklarını ve kişiye özgü öğrenme modeliyle çok daha başarılı olacaklarını dile getiren dershane yetkilileri, amaçlarının kendi dershanelerinin başarısı değil, Aydın"ın yakalamış olduğu bu başarıyı sürdürmek ve ayrıca buna yenilerini de eklemek olduğunu belirttiler.