Birbirlerine geçen hafta anlaşmalı boşanma davası açan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, dün amaçlarına ulaştı; 3 yıllık evli ünlü dizi oyuncuları boşandı. Boşanma sonrası çok sinirli olan Pektaş, adliye çıkış kapısına sıkıştırdığı bir kadın gazeteciyi darp edip, fotoğraf makinesini kırdı.
Kadıköy 2'nci Aile Mahkemesi hâkiminin izinli olması nedeniyle davaya 1'inci Aile Mahkemesi'nin hâkimi baktı. Mahkeme hâkimi, çiftlerin talebi üzerine boşanmaya karar vererek, bir yaşındaki oğulları Murathan'ın velayetini anneye verdi. Protokol gereği Pektaş, oğlunun eğitim ve diğer masraflarını karşılayacak.
GAZETECİ ŞİKÂYETÇİ OLDU
Boşanma sonrası çok sinirli olan Uğur Pektaş, adliye çıkış kapısına sıkıştırdığı bir muhabiri darp etti; fotoğraf makinesini yere fırlatarak kırdı. Bunun üzerine muhabir, Pektaş'tan şikâyetçi oldu. Ancak hızla adliyeden çıkan Pektaş, yasak yere park ettiği için aracının başında bekleyen trafik polisini de hiçe sayıp, trafik dubalarını cipiyle ezerek hızla kaçtı.
Polis, Pektaş'ın aracın arkasından baka kaldı. Sonra da Pektaş'a yasak yere park etmekten 66 lira ceza yazdı. Geçen temmuz ayında da Pektaş anlaşmalı olarak boşanma davası açmış, ancak ünlü çift iki gün sonra ise barıştıklarını belirterek davadan vazgeçmişti.