Uğur Soğutma tesislerine gelen oda başkanları toplantı salonunda Uğur Grubu Genel Koordinatörü Gültekin Kılınç tarafından bilgilendirildikten sonra slayt eşliğinde Uğur Grubuna ait tüm tesislerdeki çalışmaları ve üretimleri izledi.
Uğur Grubu Genel Koordinatörü Gültekin Kılınç'ın önderliğinde Nazilli'de bulunan Uğur Soğutma, Uğur Mondial Bisiklet, Uğur Mondial motosiklet fabrikalarını gezerek yapılan üretimleri yerinde görme imkanı bulan ziyaretçilere açıklama yapan Uğur Grubu Genel Koordinatörü ve Müdürü Gültekin Kılınç, şunları kaydetti:
''Uğur Şirketler Grubu'nun bugün çalıştığı alan 450 bin metrekaredir. 8 şirketten oluşan Uğur Grubu bugün için 137 ülkeye ihraç yapmaktadır. Sizlere fabrikayı gezdirmemizin amacı, Nazilli'de olmasıyla gurur duyduğunuz soğutma fabrikanızı tanımanızdır. Bizim bugün için çalıştırdığımız işçi sayısı 2 bin 600'dür. Bu sayı 3 bin 500'e kadar çıkmaktadır. Uğur Grubu olarak Türkiye'nin ihracat yapan firmaları arasında 161. sırada bulunmaktayız. Avrupa'da soğutma grubu olarak piyasanın mutlak hakimiyiz. Sizlerin de gururu olan Uğur'u her yönüyle tanımanızı istiyoruz.''