İsabeyli’de yapılan kahvaltıdan sonra Maket Köy’e geçen öğrenciler burada köy hayatını yakından tanıma olanağı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler. Öğle yemeğini Bornova Forum’da yiyen öğrenciler daha sonra Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na geçtiler. Doğal Yaşam Parkı’nı adım adım gezen öğrenciler, burada ancak fotoğraflarda, filmlerde gördükleri vahşi hayvanları doğal ortamlarında gözlemleme olanağı buldular. En güzel fotoğraf karelerini yakalamak için adeta birbirleriyle yarışan öğrencilerin heyecanı fotoğraflara da yansıdı.

Uğur Dershaneleri SBS Sorumlusu Kaan Başarır; “SBS öncesinde, sınav kaygısından bir parça da olsa uzaklaşabildiysek ne mutlu bize!’’ derken Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Ali Özülker ise “Duyarsam unuturum, görürsem hatırlarım, yaparsam öğrenirim” diyerek yaparak ve yaşayarak öğrenmenin önemine dikkat çekti. Dönüş yolunda da neşelerini kaybetmeyen öğrenciler, akşam yemeğini bir Ege klasiğiyle taçlandırarak Ortaklar’da kendilerine bir çöp şiş ziyafeti çektiler.

Nazilli’ye döndüklerinde gönüllerince bir gün geçirmenin yorgunluğuyla evlerinin yollarını tutan öğrenciler, Uğur Dershanesi yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederek kendileri için gerçekten eğitici ve öğretici olan bu tür gezilerin daha sık düzenlenmesini istediklerini belirttiler. 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg