FENERBAHÇE"de bugün oynanacak Sivasspor maçı öncesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Sakat ve cezalı oyuncuları yüzünden kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Luis Aragones, buna rağmen ilk onbirin değişmez ismi Uğur Boral"ı 18 kişilik maç kadrosuna almadı. İspanyol çalıştırıcının bu kararı şaşkınlıkla karşılandı. Kulübe yakın kaynaklar Aragones"in Uğur Boral"ı disiplinsiz davranışı nedeniyle cezalandırdığı yorumunu yaptılar.

Kezman"la tartışmıştı

Cumartesi günü Ankaraspor ile oynanan maçta bir pas alışverişi sırasında Deivid ile saha içinde tartışan ve Brezilyalı yıldıza "sus" işareti yaparak tepki gören Uğur, daha sonra oyundan alınırken kulübede de gergin anlar yaşamıştı. Saha içinde zaman zaman agresif tavırları ile dikkat çeken milli futbolcu, geçtiğimiz yıl da Mateja Kezman ile soyunma odasında kavga etmiş, daha sonra barışmıştı.

Seni dinlendireceğim

Teknik direktör Luis Aragones, dün futbolcusunu çağırarak son haftalardaki formsuzluğunu gündeme getirdi. Tecrübeli teknik adam, "Seni dinlendirmeye karar verdim. Performansında düşüş var" diyerek Uğur"u uyardı.

Sarı lacivertli futbolcu ise bu karara şaşırarak, "Yaptığımın disiplinsizlikle ilgisi yok. Deivid ile sahada herkesin yaşayabileceği bir olay yaşadım. Sus işaretini de gerginlik uzamasın diye yaptım. Kulübede kimseye tepkim olmadı. Kendi oyunuma kızdığım için sinirlendim" diye dert yandı.