Onlar İngiltere'nin en yaşlı üçüzleri olarak ülke tarihine isimlerini yazdırdı.81. yaşgünlerini kutlayan ve hiç de yaşlı görünmeyen bu ihtiyar delikanlılarla tanışın.

Tam tamına 81 yıldır bir aradalar.Diğer ihtiyarlarından farkları, kendilerinden iki kişi daha olması!İngiltere'nin en yaşlı üçüzleri Idwal, Ivor ve Morgan Llewellyn, 1928'den bu yana birbirlerinden bir an olsun ayrılmamışlar.

İngiltere'de Güney Galler'deki Rhondda Vadi'sinde yaşayan ihtiyar delikanlıların bir de lakabı var; Trip. Okuldayken arkadaşlarının birbirlerini ayırt etmekte zorluk çektiği için bu ismi kendilerine verdiğini söyleyen üçüzler, bu kadar benzemekten hiçbir zaman rahatsız olmadıklarını, aksine birbirlerini çok sevdikleri için bu benzerliğin çoğu zaman hoşlarına bile gittiğini söylüyor.

81. yaşgünlerini kutlayan Idwal, Ivor ve Morgan, öyle dinamik, öyle enerjik ki, 80'lerinde olduklarına kendilerinin bile inanmadığını ve zamanın çok hızlı geçmesinden dolayı üzüntü duyduklarını ifade ediyorlar.

"Aile bizim için çok önemli. Yaşlanırken hiçbir şey bizim için değişmedi. Her şey aynı. Hala birbirimize çok yakınız, çok bağlıyız".

GAZETEPORT