D–Marin Marinalar Grubu çatısı altında 2009 Mayıs ayında operasyona başlayan D-Marin Didim Marina, 1 Temmuz"da Mustafa Sandal konserine ev sahipliği yapıyor.
Geçtiğimiz yıl marinacılık sektöründe Türkiye"nin en büyük yatırımlarından biri olarak hizmete giren ve birinci faaliyet yılını başarıyla tamamlayan D-Marin Didim Marina"da Temmuz ayında gerçekleştirilecek iki konserden ilki 1 Temmuz"da Mustafa Sandal tarafından verilecek.
İlk kez Didim ve çevre halkına yönelik bir sosyal etkinliğin gerçekleştirileceği D-Marin Didim"in ilk konuğu Mustafa Sandal 1 Temmuz"daki konserinde, “Aya Benzer”, “İsyankar”, “Suç Bende” gibi bir döneme damga vurmuş şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz yıl müzik piyasasına sunduğu "Karizma" albümündeki sevilen çalışmalarını da seslendirecek.
Sevilen şarkıcı, "New York'ta 5 Minare" filminin çekimlerinin tamamlanmasından sonra hayranlarıyla ilk kez 1 Temmuz D-Marin Didim marina konserinde buluşmuş olacak. Saat 20.00"de başlayacak DJ performansı ardından sahne alacak Mustafa Sandal konserine katılım ücretsiz olacak. iha