Arda Turan'dan büyük söz... Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Panathinaikos zaferi sonrası uçakta Başkan Adnan Polat'a Avrupa Ligi'nde bu sezon final oynayacaklarının garantisini verdi. Sarı-Kırmızılı oyuncu Polat'a, "Geçen sezon sizi UEFA Kupası'nda üzdük. Ancak bu kez her şey farklı olacak. Panathinaikos galibiyeti halkanın sadece başlangıcı" diye konuştu.

İNANCIMIZ TAM
Hamburg'da yapılacak finalde kendilerinin de olacağını ısrarla vurgulayan Arda, "Takım olarak inançlıyız. Öyle sonuçlar alacağız ki 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'ndaki zaferleri bile gölgede bırakacağız" dedi.

ZAFERİ BAROS GETİRDİ
UEFA resmi internet sitesi G.Saray'ın Panathinaikos'u deplasmanda yenmesini, "Baros Cimbom'u zafere taşıdı" başlığıyla duyurdu. UEFA Baros'u göklere çıkarırken Çek futbolcunun, "Bu galibiyetin bizim için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu maçta kazanmayı daha çok istediğimize inanıyorum. UEFA Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptık. Biraz daha dikkatli olsak daha fazla gol atabilirdik" sözlerine yer verdi.

BRAVO ELANO HEP BÖYLE OL
Panathinaikos maçında attığı golle galibiyette önemli bir rol oynayan Galatasaray'ın yıldızı Elano'yu Brezilya Milli Takımı'nın hocası Dunga telefonla arayarak kutladı. Dunga'nın, "Bravo Elano hep böyle ol. Performansının artması beni de mutlu ediyor" dediği öğrenildi.

TOPAL&EMRE BU HAFTA YOK
Galatasaray'a kötü haber. Panathinaikos karşısında sakatlanan Emre Güngör ve Mehmet Topal Kasımpaşa karşısında oynayamayacak. Mehmet Topal'ın baldırında kas zedelenmesine bağlı ödem olduğu tespit edildi. Emre'nin de kasık adalelerinde zorlanma olduğu bildirildi.

ÜST DÜZEY BİR TAKIMIZ
Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Franco, üst düzey bir takım olduklarını söyledi. Sarı-Kırmızılı eldiven, "Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde bile en az yarı final oynayacak bir ekip. Her geçen gün daha iyi bir noktaya geleceğimiz kesin" diye konuştu.