HABERİN VİDEOSU

AYDINPOST ÖZEL-2007 yılında özel güvenlik hizmeti vermek üzere faaliyete başlayan Özak Özel Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti büyümeye devam ediyor.
5188 sayılı özel güvenlik kanunu yönetmeliği çerçevesinde İçişleri Bakanlığı'nca kendisine verilen eğitim kurumu ruhsatını aldıktan sonra eğitim faaliyetlerine de başlatan Özak Özel Güvenlik ve Eğitim, ISO 9001 belgelerini de alarak Nazilli, Bozdoğan, Karacasu, Kuyucak, Atça, Sultanhisar, İsabeyli gibi pekçok ilçe, köy ve kasabada kamu ve özel sektörde çalışmayı bekleyen gençlere de umut kaynağı olmayı sürdürüyor.

Başarısını her geçen gün artıran Özak Güvenlik ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti'nin Kurucu Müdürü Mehmet Öz, "Amacımız şirket olarak bilgi teknolojilerinin ve değişimin hızla geliştiği bir ortamda, organize risk faktörleriyle, modern yöntemleri ve teknolojik güvenlik cihazlarını kullanarak yüksek bir güvenlik bilinci ile mücadele edebilecek seviyede Özak görevlileri yetiştirerek, sektördeki tüm özel güvenlik eğitim kurumları arasında en iyi eğitim ve öğretimi veren özel güvenlik eğitim kurumu olmaktır. Özak olarak amacımız teknik ve taktik bilgiye, yüksek iş disiplinine, mesleki ve genel kültüre sahip, hukukun üstünlüğüne inanmış, insan haklarına saygılı, çağdaş ve dinamik düşünce sistemini benimseyen, gelişen teknolojilere uyum sağlayabilecek, yetkilerini ve uygulanış tarzlarını kavramış, etkili iletişim kurabilen yüksek karakter ve niteliklere sahip Özak Güvenlik görevlileri yetiştirmektir" diye konuştu.
Öz, "Eğitim kurumumuz; uzman ve tecrübeli kadrosuyla sınav öncesi, öğrencilerimizi, silahlı ve silahsız eğitime tabi tutarak en iyi şekilde başarıyı elde edebilmeleri için hazırlamakta ve Türkiye de sayılı özel güvenlik eğitim kurumları arasında yer almaktadır. Bunu neden söylüyoruz, çünkü Sınav sonuçlarının sonrasında aldığımız başarı ortalamasıyla ve 12 adet uzman eğitici kadrosu ile bu sonuç apaçık ortadadır. Bu başarı sizlerin başarısı bizim övünç kaynağımız ve gururumuzdur" dedi.

KISACA ÖZAK ÖZEL GÜVENLİK...
Sektöre ilk olarak özel güvenlik eğitimi vererek başlayan firma daha sonra aldığı ISO belgeleri doğrultusunda özel güvenlik şirketi olarakta hizmet vermeye başlar. Bölge gençlerine de iş imkanı sağlayan firmaya dair ayrıntıları Kurucu Müdür Mehmet Öz"den dinledik.

Mehmet Öz, "Özak Güvenlik yaklaşık olarak 2007 yılı Ocak ayının 24"ünde şirket sahibi ortaklığı oldu. Şuana kadar eğitim boyutunda görev yapıyorduk. Şuandan sonra da ISO 9001 belgelerini de alarak güvenlik şirketi boyutunda da gençlerimizi yavaş yavaş iş bulmaya başladık. Eğitim kadromuz çok bilinçli ve deneyimli. Nazilli Polis Okulu"ndan 1. ve 2. sınıf Emniyet Müdürlerimiz orada bu işle ilgili uzman kadro burada öğretmenlik yapıyor. Bu arada Nazilli Polis Okulu Müdürümüze teşekkür etmek istiyorum. Çünkü orada musait zamanlarda verdiği izinle öğretmenlerimiz gelip burada görev yapıyorlar. Gençlerimizi patlayıcı maddelerden tüm zararlı maddelere kadar toplumumuz da gençlerimizi kaliteli bir hizmetle eğitiyoruz. Öz iş anlayışları hakkında ise; Bir güvenlik şirketinden mezun olan bir çocuğun, evinizi işinizi emanet ettiğiniz, bu kadar hassas bu kadar önemli nokta da görev yapan insanların bu alanada eğitimini tam olarak doğru almış olması gerekir. Biz Özak Güvenlik olarak bu bunu arkadaşı, kardeşi diye hiçbir kişiye eğitim almadan sertifika almasına müsaade etmiyoruz" dedi.
Mehmet Öz, son olarak ise "Toplumumuz için bugün çok önemli noktada olan 5188 kararnameyle çıkan özel güvenlik kanununun toplumda iyi anlatılması adına böyle bir çalışmayı yaptık. Avrupa"da bu başarı elde edilmişken, Türkiye"de de bu başarının elde edilmesini isteyerek toplumumuzun bu konuda çok iyi bilinçli olmasını istiyoruz. Ben bu konuda bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Nazilli Kaymakamımız olmak üzere esnaf camiamıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÖZAK KİMLERLE ÇALIŞIYOR?
İzmir-Tire Belediyesi ve ek binaları
İzmir-Tire Organize Sanayi Bölgesi
Aydın İl Özel İdaresi
Çine Devlet Hastanesi
Aydın-Bahçeşehir Koleji
Aydın-Özçelik Mermer A.Ş.
Aydın-BSK Anka Hastanesi
Aydın Ticaret Odası Başkanlığı
Aydın-Paşa Can Et-Et Ürünleri
Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Aydın-Güzelhisar İlköğretim Okulu
Aydın Halide Hatun İlköğretim Okulu
Nazilli-İsabeyli Özel Yüzyıl Bezci Koleji
Aydın-Balkan Tekstil Makina
Aydın İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Fidanlığı
Nazilli-Selkim Selüloz Kimya
Aydın-Girne Sosyal ve Rehabilitasyon Merkezi
Muğla İl Özel İdaresi
Muğla-Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvası
Fethiye-Ali Hilmi Döğerli Kadın Konukevi

ÖZ AK İletişim Bilgileri

Adres: Adnan Menderes Bulvarı G.Hisar Mahallesi No:27

Telefon: 0256-214 05 10 / 214 03 62

 

Fotoğraflar: Aydınpost Özel