Üç kiralık katil tam dört defa karısını öldürtmeye gönderdi ama kadın her defasında kurtulmayı başardı.

Almanya'da Norbert A adlı şahıs, 31 yaşındaki eşi Noemi A. kendisini terk edince intikam ateşiyle yanıp tutuşmaya başladı. Karısını öldürmek için üç kiralık katille anlaştı ancak dört öldürme planı da başarısızlıkla sonuçlanınca kiralık katiller ve Norbert yakayı ele verdi.

Mahkemede ifade veren 31 yaşındaki sanık Norbert, "Ona ilk görüşte aşık oldum. Onu ölesiye seviyordum. Ancak Noemi lükse, pahalı arabalara çok düşkündü. Kısa süre sonra beni 54 yaşındaki iş ortağımla aldattı" dedi.

Karı adına önce 770 bin euro değerinde hayat sigortası yaptıran Norbert, öldürme işini üç kiralık katile verdi. Kiralık katiller genç kadını araba garajında kabloyla öldürmeyi planladı. Üç deneme de başarısızlıkla sonuçlandı. İlk denemelerinde Noemi bekledikleri an garaja gelmedi, ikincisinde okuldan gelen çocukların gürültüsü katillerin korkup kaçmasına neden oldu. Üçüncü deneme de komşunun kapıya çıkması nedeniyle başarısız oldu. Son denemede ise mafya işi aldıktan sonra adama şantaj yaparak sus parası istedi.

Norbert A karısını öldürmeye teşebbüsten yıllarca hapis yatabilir.

Vatan