Twitter’ın kara kutusu olarak anılan yapımcı Erol Köse’den müthiş bir iddia daha geldi. Köse şimdi de Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Hadise, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Ece Erken, Hülya Avşar, Sertab Erener’in hackerl’ara para ödeyerek twitter’da takipçi sayılarını artırdığını öne sürdü. Bugün Bilişim Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Köse, hacker’lar sayesinde bazı ünlülerin takipçi sayısının bir günde 200 bin artmasına dikkat çekti.
 
İşte Köse’nin twitter’a yazdıkları
 
- Cem Yılmaz 5 tweet yazmış, takipçi sayısı 1 milyonu geçti. Ama takip eden kişilerin profili hep gizli, fotoğrafları yok. Bu da twitter aleminde ‘yumurta kafa’ şeklinde temsil edilir. Başka isimlerin de sayfası yumurta kafalarla dolu.
 
- Cem Yılmaz, Gülben, Hülya Avşar, Hadise, Ata Demirer, Şahan, Sertab, Ece Erken hesaplarına bakın, takipçilerininin yüzde 80’i fake yumurta olup, parayla satın alınmış. Zira 2 ayda yüzbinlerce takipçi olması zaten inandırıcı değildi... Sahtekerlar para ile hacker tutup takipçi ekletiyor.
 
- Bunu yapan hacker bu şarkıcıklardan para almış ve inceleyin bu yumurtaları takip eden yok, tweet yok. Sadece 3-4 takipleri var.
 
- Söylediğim bütün yumurta resimleri için geçerli değil. Bazılarının takipçisi de var, twitte atıyorlar.
 
- Hacker şirketi her 100 bin takipçi için 20 bin dolar almış. Hepsi kayıtlı, savcıya verilecek.
 
- Hülya Avşar’ın hesabını inceleyin o da komple yumurta kafa. 450 binin 300 bini yumurta.