MUĞLA"nın Bodrum İlçesi'nde kaldığı otel ve pansiyonda üç kediyi boğarak öldürüp kanını içtiği iddia edilen 35 yaşındaki S.S., “Birkaç kedi doğradıysam ne olmuş? Bunun ne suçu var ki? Olayı büyütmeyin. Kedileri doğradım diye beni televizyona çıkartmayın. Ayrıca bu işi sadece ben mi yapıyorum? Herkes bu işi yapıyor. Moda oldu oğlum bu moda” dedi. İlçe dışına çıkarılan S.S., DHA muhabirinin “Kedileri öldürdükten sonra kanını içiyormuşsunuz doğru mu?” sorusuna uzun süre gülerek, “Sakıncası mı var” diye yanıt verdi.

Tatil için geldiği Bodrum'da kaldığı otel ve pansiyonda üç kediyi boğarak öldürdükten sonra kanını içtiği iddiasıyla götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı ile serbest bırakıldı. Hakkında mala zarar verme suçundan adli işlem yapıldıktan sonra, Bodrum dışına çıkarılmak üzere polisler tarafından bir otobüse bindirilen S.S.'yı DHA muhabirleri, Bodrum- Milas Karayolu'nun 30'uncu kilometresindeki Koru Köyü yakınlarında otostop yaparken bulundu.

Siyah etek, siyah mont, siyah çizme, siyah çorap, beyaz kazak giyen S.S. rahat hareketleriyle dikkat çekti. Fotoğraf ve görüntüsünün çekilmesine önce tepki gösterip kaçmak isteyen, daha sonra da durup soruları yanıtlayan S.S.'nin beyaz kazağının göğüs bölümünde kırmızı lekeler bulunduğu görüldü. Boynunda haç kolye asılı olan ve kendini "Natali" olarak tanıttığını belirten S.S. beş yıldızlı otellerin animasyon ve restoran bölümlerinde çalıştığını, kış aylarında şehir şehir dolaştığını, rahat bir şekilde de aklına estiğinde kedi kestiğini söyledi. S.S. “Birkaç kedi doğradıysam ne olmuş? Bunun ne suçu var ki? Olayı büyütmeyin. Kedileri doğradım diye beni televizyona çıkartmayın. S... gidin. Ayrıca bu işi sadece ben mi yapıyorum? Herkes bu işi yapıyor. Moda oldu oğlum bu moda” dedi. S.S. DHA muhabirin “Kedileri öldürdükten sonra kanını içiyormuşsunuz doğru mu?” sorusuna uzun süre gülerek “Sakıncası mı var” diye yanıt verdi. S.S. daha sonra durdurduğu bir kamyona binerek Milas'a doğru gitti.

Öte yandan, Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu yaptığı açıklamada “Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunarak bu vahşeti işleyen kadının acilen yakalanmasını ve tedavi görebileceği bir merkeze yönlendirilmesi talebinde bulunduk. Bu kadın Bodrum"un dışına çıkarıldı ancak toplumun içine itildi. Devlet biran önce kadını koruma altına alıp tedavi ettirilmeli. Aksi takdirde bu kadının hayvanlara, insana her türlü canlıya vereceği zarardan devlet sorumlu olacak” dedi. - DHA