Ajda Pekkan, 14 yıllık menajeri Ayşe Ersayın'la ayrıldıktan sonra bir yıl içinde tam 9 menajerle çalıştı ama aradığını bulamadı. Finalde bu zor işi kendi üstlendi.
Sonuncusuyla yeni el sıkıştı.

Süperstar'ın yanından kimler geldi kimler geçti! Ajda Pekkan'ın menajerlik işlerini 14 yıldır yakın dostu Ayşe Ersayın yürütüyordu. İkili, geçen yıl yollarını ayırdı. O günden sonra Pekkan, bir yıl içinde tam dokuz menajer değiştirdi. Ama hiçbiriyle uyumu yakalayamadı. Sanatçı, 15 gün önce Fun Organizasyon ile el sıkıştı. Ancak şirket Pekkan'ın sadece konser organizasyonlarını yürütecek.

Paket olarak çıkıyorum

Aradığı menajeri bulamayan Pekkan, sonunda kendi işlerini kendisi yapma kararı aldı. Süperstar, geçen hafta MTV'ye verdiği röportajda da bu kararını şu sözlerle açıkladı: Yorumculuğun dışındaki işler de bende. Sahneye paket olarak çıkıyorum. Ön çalışmalar, orkestra, prodüksiyon hepsi bana düşüyor. Çünkü kendi kendimin menajeri olarak çalışıyorum.
Ajda Pekkan

Ajda menajer defterini kapattı

Geçtiğimiz yıl 14 senelik menajeri Ayşe Ersayın ile yollarını ayıran Ajda Pekkan, o gün bugündür gönlüne göre bir partner bulamadı! Önce pek çok ünlünün menajerliğini yapan Ayşe Barım ile anlaşan Pekkan, onunla sadece birkaç ay çalıştı.

Hiçbiri olmadı

Ardından Şermin Ekinci ile anlaştı ama bu beraberlik de yaklaşık 15 gün sürdü. Ekinci'den ayrıldıktan sonra yakın arkadaşı Sezen Aksu'nun yıllardır menajerliğini yapan Yaşar Gaga ile çalışmak isteyen Ajda, bu anlaşmayı da bir ay devam ettirebildi...

Yaşar Gaga'nın ardından Ajda'nın menajer listesinden şu isimler geçti: Yılmaz Erdoğan'ın da menajeri olan Seda Sertbaş, Abdullah Oğuz'un şirketi Ajans, Yaşar'ın menajeri Taylan Güçeli, Ferhat Göçer'in eski menajeri Arsevi Sunal, Kayahan'la çalışan Nurcan Karaca ve yıllardır Kenan Doğulu'ya destek veren Fikret Özonur.

Asistan tuttu
Özonur ile anlaştığını 'Beyaz Şov'da duyuran Pekkan, 15 gün sonra onunla da yollarını ayırdı ve "Menajerle çalışamıyorum" diyerek kendisine bir asistan tuttu. Konserlerini düzenlemesi için de bir organizasyon şirketi ile anlaşan Ajda Pekkan, son 15 gündür BKM'den ayrılarak Fun Organizasyon adlı bir şirket kuran ekiple çalışıyor.