Yarı yarıya indirime razılar
 
Son iki sezonda yaptığı flaş transferlerle adını tüm dünyaya 'Zengin Türk kulübü' olarak duyuran Beşiktaş'ın kapısını çalan çalana.. Şimdi de Manchester City'nin yıldız oyuncusu Tevez'in, siyah-beyazlı kulübe gönderilmek istendiği iddia edildi.
 
Londra'da yaşayan Türkler tarafından çıkarılan National Turk isim gazetenin haberine göre, Tevez'in son maçta forma giymemek istemesi üzerine Arjantinli'nin değerinin yarı yarıya düştüğü kaydedildi. Tevez için 40 milyon sterlin isteyen City'nin bu rakamı da 20 milyon'a kadar indirdiği belirtildi.
 
Fikrini bile sormayacaklar
 
Manchester City'nin, Arjantinli Tevez'i satmak için birçok takımla temas halinde olduğu ifade edilirken, bu takımlar arasında Beşiktaş'ın da bulunduğu bildirildi. 
 
Beşiktaş'ın, İngiliz ekibinin istediği rakama çıkabilmesi durumunda Manchester City'nin, Tevez'in fikrini sormadan Arjantinli'nin haklarını Türklere vermek istediği iddia edildi. Bu konuda Beşiktaş cephesinden olumlu ya da olumsuz herhangi bir açıklama gelmezken, Carlos Tevez'in siyah-beyazlı kulübe gelebilmesi için yeni sponsor ara-yışlarının da başladığı dile getirildi. Uzun yıllardır MHP'de başdanışman olarak görev yapan, çeşitli siyasi partilerde de seçim kampanyalarını yürüten Rasim Bölücek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine CHP'de danışmanlık hizmeti verecek.
 
Özellikle 1999 seçimlerinde MHP'nin kazandığı başarının önemli aktörlerinden biri olarak gösterilen Bölücek, yaklaşık bir ay önce CHP'ye katıldı.
 
PROFESYONEL EKİP KURMA İŞİNE BAŞLADI
Bölücek'in Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine değişik partilerde görev almış profesyonel bir ekip kurma çalışmalarına başladığı öğrenildi.
 
Söz konusu davet, ''Sağ seçmenle CHP arasında ortak bir dil oluşturarak, bu kesimdeki seçmen sayısını artırmaya yönelik'' olarak yorumlanıyor.
 
Uzun yıllardır siyasi danışmanlık yapan Bölücek, Türkiye'nin en çok seçim kampanyası yöneten uzmanlarından biri olarak değerlendiriliyor.
 
Tıp doktoru olan Bölücek, 1987'den bu yana aralarında MHP'nin de bulunduğu 8 farklı siyasi partide kampanya yürüttü.
 
Öte yandan konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Bölücek, söz konusu daveti doğrularken, prensip olarak basına demeç vermediğini söyledi. (A.A)