Ermeni lobisinin savaş açtığı basketçiye Türkiye desteğini ise TAKVİM başlattı...

Ermeni Diasporası, sözde soykırım tasarısının Amerikan Temsilciler Meclisi'- nin gündemine alınması için kampanya başlattı. Kampanyaya ilk destek ise Ermeni şov yıldızı Kim Kardashian'dan geldi. Kardashian, önce sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan atağa geçti. "Soykırımın Temsilciler Meclisi'ne gelmesi için Başkan Nancy Pelosi" arayın dedi.

Pelosi ikna olurken sıra Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane oyuncularından Kobe Bryant'a geldi. Densiz Kim, Türk Hava Yolları'nın (THY) "Tanıtım Elçisi" olan Bryant'a tepki yağdırdı. Seksi yıldız, Bryant'ın THY ile sözleşmesini ikna etmesi için kampanya başlattı.

TÜRKİYE SENİNLE PES ETME

Porno yıldızının kıvılcımıyla harekete geçen diaspora, Los Angeles Lakers'ın yıldızı olan Kobe aleyhine çalıştı! ABD'deki gösteriler, Kanada'ya da sıçradı.

Lakers-Raptors maçı için Toronto'ya giden Bryant, Ermeniler'in hedefi oldu. Ünlü basketçi ise yapılan baskılara şu yanıtı verdi: "Ben imzamı attım. İş bitmiştir.

Bundan sonrası beni ilgilendirmez." İşte bu gelişmeden sonra TAKVİM de Türkler'e sesleniyor. TAKVİM, Ermeni lobisine direnmesi için Kobe'yi yalnız bırakmıyor. Okurlarını da ünlü basketçiye e-mail desteğine çağırıyor. Siz de Kobe'ye sahip çıkmak istiyorsanız aşağıdaki adreslere, şu mesajı gönderin: "Dear Bryant. Don't give up. Turkey is with you." (Sevgili Kobe, Türkiye seninle sakın pes etme.) [email protected] [email protected]"

KONTRAT SÜRÜYOR

Ermeni lobisinin NBA yıldızı Kobe Bryant'a "THY'nin reklam filmlerinde oynama" baskısı, sonuç vermedi. Konuyla ilgili açıklama ise ilk ağızdan, THY Genel Müdürü Temel Kotil'den geldi. Kotil, şunları söyledi: "Bryant, THY'nin 2 yıl boyunca 'Küresel Marka Tanıtım Elçisi' olacak. Protestolar normal değil. Kontratta bir sorun yok, olmayacak."