İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelerek şikâyet dilekçesi veren Melisa Aslı Pamuk, son aylarda kimliği belirsiz kişiler tarafından mesajla ve sosyal paylaşımağı olan Twitter’dan rahatsız edildiğini belirtti.

Melisa Aslı Pamuk, Twitter’da yazdığı mesajda, “Bu salak salak konuşmaları bırakın artık. Siz kimsiniz be! Bundan sonra sizi savcılığa havale ediyorum” derken, arkadaşlarına hitaben de konuyla ilgili “Benim hakkımda saçma sapan konuşmalar yapıp tehditler savuruyorlar, ayrıca telefonumdan da rahatsız ediyorlar. Artık bundan sonra kendileri bilir. Şikâyetçi oldum, savcı durumu çözer” diye yazmış.

20 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk, 2009 yılında da Best Model of Turkey’e katılmış ve Best Promising (Umut- Gelecek Vaat Eden Model) seçilmişti. Amsterdam Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi alan Pamuk, Miss Turkey 2011’e başvurduktan sonra yaklaşık 2 ay gibi bir sürede 9 kilo vermişti.

Geçtiğimiz ağustos ayında İbrahimTatlıses’in oğlu İdo ile birlikte Bebek’te objektiflere yakalanan Melisa Aslı Pamuk, sadece arkadaş olduklarını söylemişti.