Türkiye’de katılım bankacılığının öncü kuruluşu Türkiye Finans, kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarına, Hac ve Umre finansmanı sağlıyor. Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Hac kurası çıkmış veya Umre’ye gitmek isteyenlere özel sunduğu finansmanla kolay ödeme imkanı bulan hacı adayları  36 ay vade imkanından yararlanabildiği gibi, Türkiye Finans Happy kart sahipleri de 9 taksit imkanından faydalanabiliyor.  
 
Türkiye genelinde anlaşması bulunan turizm firmaları ile yaptığı işbirliği çerçevesinde; Türkiye Finans kredi kartı sahiplerine 9 taksit imkanı sağlanırken, peşin ödeme yapmayı tercih etmeyen ve uygun vadelerle ödeme yapmak isteyen hacı adaylarına finansman desteği sunuyor.  
 
Türkiye Finans’ın Umre kapsamında anlaşmalı olduğu firmaların iletişim bilgilerine bankanın kurumsal web sitesi www.turkiyefinans.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.  
 
Türkiye Finans’ın bonus özellikli kredi kartı Happy ile dünyanın her yerinden harcama yapılabiliyor.
 
Türkiye Finans’ın Bonus özellikli kredi kartı Happy Card, Bonus platformu üyesi olan tüm üye işyerlerinde, taksit seçenekleri ve Bonus Puan gibi Bonus karta ait tüm avantajlara sahip. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Suudi Arabistan’da da harcama yapılabilen Happy Card ile Türkiye Finans müşterileri bonus imkanlarından da yararlanabiliyor. Alışveriş yaptıkça bonus kazandıran Hapy Card’la program üyesi iş yerlerinde harcama yapılabildiği gibi biriken bonuslar bir başka alışveriş için kullanılabiliyor.