Ortaklık anlaşması sağlanırsa Juventus’un maçları sırasında LED ekranlarda Türkiye görüntüleri yer alacak, ayrıca maçların devre arasında çekilişler yapılarak Juventus taraftarlarına Türkiye tatili hediye edilecek.  

Türkiye sizi kucaklıyor

Anlaşma uyarınca ayrıca kulübün resmi televizyonunda, web sitesinde ve saha içi reklam tabelalarında da Türkiye’den görüntülere yer verilecek. Kulübün futbolcuları olan Del Piero, Toni Luca, Buffon, Pirlo, Krasic, Amauri gibi dünya yıldızlarını da Türkiye görüntülerinde kullanma fırsatı bulacak. Öte yandan Londra’nın en işlek caddelerini, Liverpool’un efsane marşı “You Will Never Walk Alone”’un (Asla yalnız yürümeyeceksin), “Turkey welcomes you” (Türkiye sizi kucaklıyor) sloganı ile birlikte kullanıldığı ve futbolcuların Fethiye, Antalya gibi Türkiye görüntüleri içerisinde yer aldığı tanıtım görselleri de süslemeye başladı. Takımın Gerard, Kuyt, Suarez, Carroll, Enrique gibi yıldız futbolcuları Türkiye görüntülerinde yer alıyor. 

Liverpool ile Antalya 

İngiltere’de 31 milyon kişi tarafından takip edilen Liverpool’un evinde oynadığı maçlarda saha içi Türkiye reklamları dünyaca çapında milyonlarca izleyiciye ulaşıyor. 80 ülkede yayın yapan ve 95 milyon eve ulaşan Liverpool televizyonunda, kulübün resmi web sitesinde ve dergisinde de Türkiye reklamları yer alıyor. Liverpool’un devre arası kampını Antalya’da gerçekleştirmesi konusunda da görüşmeler sürüyor.
Hürriyet