Turkcell ve www.sigortadukkanim.com işbirliği ile gerçekleştirilen, ilk olarak Anadolu Sigorta ve HDI Sigorta’nın program ortağı olarak destek verdiği kampanya dahilinde Turkcell şirket hattı sahiplerinin kasko sigortalarında yüzde 15 indirim hakkını kazanması için SFR80 yazıp 2222’ye SMS göndermesi yeterli olacak. Gelen şifrenin ve kurumsal GSM hat numarasının www.sigortadukkanim.com kasko sigortası teklif sayfalarında belirtilen alanlara girilmesi ardından özel indirimli teklifler online olarak sunulacak. Tekliflerin hem içeriklerini hem de fiyatlarını karşılaştırabilme imkanı bulunulan sitede, müşteriler istedikleri anda poliçelerini online olarak düzenleyebilecekler. Seçenekler arasından en uygun poliçeyi düzenlemenin sadece 5 dakika sürdüğü www.sigortadukkanim.com üzerinden alınan poliçeler yazıcıdan çıktı alındığı andan itibaren kullanıma hazır olacak.

sigortadukkanim.com Hakkında

2011 yılının Ekim ayından itibaren faaliyet gösteren www.sigortadukkanim.com sektörün önde gelen 20 sigorta şirketinin kasko, trafik, DASK konut sigortası gibi bireysel sigortacılık ürünlerini, internet, online chat, çağrı merkezi ve mobil dünyanın tüm imkanlarını kullanarak müşterilere “çoktan seçmeli sigorta” yaklaşımı ile sunuyor.

Sigorta konusunu karmaşık yapıdan çıkararak anlaşılabilir ve hızlı hizmet ile tüketicilere sunan www.sigortadukkanim.com evden, işten hatta yoldan sigorta ürünlerine ulaşabilme imkanı sunuyor.

5 dakika içinde tüm işlemleri online olarak yaparak istenilen sigorta ürününün poliçesine sahip olabilme imkanı sunan www.sigortadukkanim.com en uygun fiyatlı ürünü karşılaştırma seçeneği ile bulma şansını da tüketicilere sunuyor.

Detaylı Bilgi İçin;

Şule Türkkal – Sigorta Dükkanım

0 216 665 66 03 – 0530 314 97 41 [email protected]