Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda Hava Pilot Üsteğmen Murat Demircan sunum yaptı. Toplantıya Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Olkaç, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ile gösteriyle ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

Türk Yıldızları ile ilgili bilgiler veren Hava Pilot Üsteğmen Murat Demircan, “Bu yıl 7 ülkede 28 gösteri yapma planımız var. Uzun zamanda sonra Aydın’da ilk kez gösteri yapacağız. Ses üstü hıza sahip uçakla gösteri yapan dünyadaki tek tim biziz” dedi.

7 UÇAK GÖSTERİ YAPACAK

Azerbaycan’ın, başkenti Bakü’de 1 milyondan fazla kişiyi toplayarak dünyadaki en kalabalık gösteriye imza attıklarını belirten Demircan, “7 uçağımız gösteri yapacak. Şehir merkezinden uzak bir yerde gösterimizi sunmak istiyoruz. Gösteri sırasında oluşacak olan sesten rahatsız olan vatandaşlar olabilir. Bunun için inceleme yaptığımız yerlerde Anemon Hotelin karşısında bulunan alanda vatandaşlarımızı toplayabileceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

TANITIM AFİŞİNDE AYDIN VURGULANACAK

Demircan, gösteri için gerekli olan tanıtım çalışmaları için fotoğraf ve resimleri de temin ettiklerini de ifade ederek, Aydın’ı vurgulayan bir tanıtım afişi hazırlayacaklarını kaydetti.
Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi ise, vatandaşın gösterinin yapılacağı bölgeye taşınmasının önemli olduğunu söyledi. 7 Eylül etkinlikleri kapsamının ardından, Türk Yıldızları’nın gösterisini yapacaklarını kaydeden Çiftçi söz konusu bölgeyi kendilerinin de inceleyeceğini ifade etti.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

20120424aw000186_01.jpg