Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün düzenlediği “Maçın Pankartını Sen Yarat” yarışması başladı. Yarışma sonucunda Beşiktaş’ın yıldız savunma oyuncusu Egemen Korkmaz tarafından belirlenecek şanslı Beşiktaş taraftarı, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisini kendisine hediye edilecek imzalı Beşiktaş forması ile VIP tribününden izleme fırsatı bulacak. 
 
Beşiktaş’ın resmi Twitter hesabı ve Facebook sayfası ile birlikte Türk Telekom’un Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin Facebook sayfasında duyurulan yarışmada kazanan pankart twitter üzerinden en çok retweet edilen sloganlar arasından belirlenecek.  Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Egemen Korkmaz’ın değerlendirmesine sunulacak en çok retweet edilmiş 10 slogan arasından Egemen Korkmaz, en beğendiği sloganı belirleyerek yarışmanın kazananını belirleyecek.   
 
Yarışmada birinci olan pankart 20 Kasım Pazar günü hem Fiyapı İnönü Stadyumu’nun tribünlerinde, hem de Türk Telekom’un Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin Facebook sayfasında yerini alacak. 
 
Yarışmada birinci olan pankart 19 Kasım Cumartesi günü Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin Facebook sayfasından açıklanacak. 
www.facebook.com/futbolsenbizimherseyimizsin