Nazilli Belediye Tiyatro Salonunda düzenlenen ‘Yusuf Nalkesen ve Neveser Kökdeş’in Kaleminden Dökülen Nağmeler’ isimli konsere Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ve eşi, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Daire müdürleri ve çok sayıda Nazillili sanatsever katıldı. Belediye Türk Sanat Müziği Korosu ‘Yusuf Nalkesen ve Neveser Kökdeş’in Kaleminden Dökülen Nağmeler’ konserinde iki bölüm halinde sunulan konserde 29 eser seslendirildi. Konserin ilk bölümünde Yusuf Nalkesen’in unutulmaz eserlerini Mustafa Kuzumoğlu, Halil Koçyiğit, Oktay Çoban, Gülten Aslan, Aslı Kaymak, Hüma Dereli, Ahmet Çakırlı, Muzaffer Sözer, Mehmet Boyacı ve Sedat Kozakçı, ikinci bölümde ise Neveser Kökdeş’in unutulmaz eserlerini Saniye Uzun, Nermin Akçay, Sunar Er, Sadık İnalöz, Mediha Atılgan, Rukiye Alga, Nadide Dalgıntekin ve Duygu Sözer solo olarak eserler seslendirdi.
Konser izleyiciler tarafından büyük ilgi görürken, konser sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Koromuz 28 yıl önce Belediyemiz bünyesinde kurulmuş ve o günden bugüne çok sayıda konserler verdi, ödüller kazandı. Bu günde koromuz şefimiz ve koromuzun kurucusu Lütfi Selek yönetiminde çok güzel bir gece yaşattılar. Biz koromuzla gurur duyuyoruz. Başta koromuzun kurucusu ve şefi Lütfi Selek olmak üzere tüm koroda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Alıcık, Koro Şefi Lütfi Selek’e çiçeğini takdim ederken Koro’nun sunuculuğunu yapan Av. Yücel Bildiren’in çiçeğini de Nazilli Belediye Başkan Yardımıcısı Mustafa Akkaya takdim etti.