Türk Ocağı Kuşadası Şubesi’nin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından ise Türk Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Yurdu Dergisi Genel Yayın Müdürü Prof. Dr. M. Çağatay Özdemir ve Türk Yurdu Dergisi yayın kurul üyesi Ömer Özcan’ın konuşmacı olarak katıldığı “21. Yüzyılda Türk Ocakları” konulu bir konferans gerçekleştirdi.
Türk Ocağı Kuşadası Şubesi’nin yeni binasının açılış törenine Kuşadası Emniyet Müdürü O. Yakup İnankur, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Kenan Çakar,, Aydın Türk Ocakları Başkanı Dr. Eyüp Doyuran, Türkiye Kamu-sen Aydın İl Temsilcisi R. Naci Devli ve Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Türk Ocağı Kuşadası Şube Başkanı Cemal Sarı, “ Bugün, Kuşadası Türk Ocağı olarak tarihi bir gün yaşıyoruz. Türk Ocaklarının 99 yaşını doldurup 100 yaşına girdiği bu hafta, Kuşadası Türk Ocağı olarak yeni binamızın açılışını yapmak bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bu vesileyle, yeni binamızın kullanımını bizlere tahsis eden değerli ağabeyimiz ve büyüğümüz, Kuşadası Türk Ocağının kuruluşunda ve yönetiminde bizimle birlikte olan Doktor Ali Alkış Bey’e bir kez daha huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Kendilerinin bu güzel yaklaşımı, Kuşadası Türk Ocağı yaşadığı sürece hep takdirle anılacaktır ” dedi.