Alman polisi, Möhnesee adlı gölün yakınlarındaki ormanlık alanda bulunan cesedin Kardelen'e ait olabileceğini, ancak bunun otopsi sonucunda kesinlik kazanacağını belirtti.

Polis, daha önce de göl kenarındaki bir yolda bulunan ve Kardelen'e ait olduğu tahmin edilen kıyafetler üzerinde yapılan araştırmalara göre Kardelen'in bir cinayetin kurbanı olduğunun sanıldığını belirtmişti.

KARDELEN'DEN HABER ALINAMIYOR

Geçen Pazartesi günü arkadaşlarıyla oynamak için sokağa çıkan 8 yaşındaki Kardelen yerel saatle 14.30 sularında kayboldu. Bu saatten sonra Kardelen'den haber alınamadı.

PEMBE CEKET, ELDİVEN VE İÇ ÇAMAŞIRLAR BULUNDU

Polis, kıyafetlerin kayıp olan Kardelen'e ait olup olmadığının araştırıldığını, bulunan pembe renkli bir ceketin, eldivenin ve iç çamaşırlarının ormanın kenarından geçen bir araçtan da atılmış olabileceğini kaydetti.

ARAMAYA YÜZLERCE POLİS VE HELİKOPTERLER KATILDI

Kardelen'in pazartesi günü oyun oynamak üzere çıktığı evine bir daha dönmediğini belirten polis, yüzlerce memur ve helikopterle yapılan aramalardan şu ana kadar sonuç alamadıklarını ifade etti. Möhnesee gölünde de polis dalgıçlarla arama yapıyor.

HÜRRİYET