Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 51. Uluslararası Bursa Festivali öncesinde Hilton Otel'de basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Romanyalı sanatçı Inna, Bursa'nın çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Dün Bursa'da alışverişe çıktığını belirten Inna, 'Bursa'yı fazla gezme imkanım olmadı. Sadece bir yeşil bir elbise alabildim. Türk insanı hep gülümsüyor. En çok beni etkileyen buydu. Klip için çekeceğim yer konusunda Bursa da olabilir. Bir daha teklif gelse kesinlikle yine gelirim' diye konuştu.

'MANGA SIKI BİR GRUP'
2008 yılında 'Hot' isimli albümüyle dikkat çeken Inna, Türk insanının sıcakkanlı olduğunu söyledi. Berlin'deki MTV Müzik ödüllerinde Manga ile tanıştığını söyleyen Inna, 'Onlar benim arkadaşlarım. Çok sıkı çocuklar. Tarkan'ı biliyorum. Birçok Türk sanatçıyı dinliyor ve takip ediyorum' açıklamalarında bulundu.

'TÜRK İNSANININ YÜZÜ GÜLÜYOR'
Şu anda 3. albümünün hazırlıklarını yaptığını ifade eden Inna, albümündeki parçaları cep telefonundan sürekli dinlediğini dile getirdi. Inna, 'Albümüm en yakın zamanda çıkacak. Ben Romanya dışında ilk Türkiye'de konser verdim. Sosyal paylaşım sitelerimde de Türkiye'den binlerce takipçim var. Türk insanı çok sıcakkanlı. Bir sürü şehre gittim. Sanki bütün Türkiye'yi gezdim gibi' diye konuştu.
Inna, toplantıda sık sık cep telefonuyla fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.