Uzman kadrosu, güler yüzlü personeli ve sağlıktaki başarısı ile adından söz ettiren BSK Anka Aydın Hastanesi, Aydın"ın turistik ilçelerinde bulunan yabancı vatandaşlara da hizmet vermeye başladı.
Didim"de yaşayan İngiliz vatandaşı Mr. Graham Cumming bacak atardamarındaki tıkanıklık nedeni ile BSK Anka Aydın hastanesi"ne müracaat etti. Cumming"in bacak damarındaki tıkanlık by-pass ameliyatı ile giderildi. Kısa sürede sağlığına kavuşan Mr. Graham Cumming, Türk hekimleri çok başarılı bulduğunu ve BSK Aydın Anka Hastanesi"nden çok memnun kaldığını belirterek kendisine ameliyat eden ekibe teşekkür etti.
Hastane olarak yerli vatandaşların yanı sıra yabancı vatandaşlara da sağlık hizmeti verdiklerini belirten kurum doktorlarından Doç. Dr. İsmail Badak, “Kısa bir süre önce hizmete başlamamıza rağmen hastanemiz, yerli vatandaşlarımızın yanı sıra yabancılardan da yoğun ilgi gördü. Özellikle turizm beldelerimizde yaşayan pek çok yabancı vatandaşımız, rutin kontrollerinin yanı sıra ciddi operasyonlarda bile meslektaşlarımız Türk hekimlerini tercih etmeleri bizler için aslında gurur kaynağı. BSK Anka Aydın hastanesi olarak dünya standartlarında sağlık hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.