Afyonkarahisar'daki bir termal otelde sahneye çıkan Nadide Sultan, kilo verdiğini belirterek, “Hanımlar beğeniyor ama erkekler beni sevmiyor. Türk erkeği biraz etli butlu hanımları sever” dedi.

Kurban Bayramı'nın ikinci günü, Afyonkarahisar'daki termal oteller konserlerle şenlendi. Oruçoğlu Termal Otel'de Nadide Sultan, Korel Termal Otel"de Mustafa Keser, İkbal Termal Otel'de Hüner Coşkuner, sevenleriyle buluştu. Oruçoğlu Termal Otel'deki konseri sırasında, kilo verdiğini ve bu durumdan memnun olduğunu belirten Nadide Sultan, şöyle dedi:

“Hanımlar beğeniyor ama erkekler beni sevmiyor. Öyledir ya, Türk erkeği biraz etli butlu hanımları sever. Derler ya hanımlar, hanımlara güzel görünmek isterler, öyle bir durum vardır.”

Yeşil, uzun ve derin göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çeken Nadide Sultan, kendi albümlerindeki şarkıların yanı sıra popüler şarkıları söyledi. Nadide Sultan, Seyhan Turan adlı bir izleyicisinin de doğum gününü kutladı. Korel Termal Otel'de sahneye çıkan Mustafa Keser anlattığı hikayelerle izleyenleri güldürürken, İkbal Termal Otel'de konser veren Hüner Coşkuner de bir hayranıyla karşılıklı oynadı.

Posta