Didim Turizm Derneği"nde bugün yapılan olağan genel kurulda Deniz Atabay başkanlığındaki mevcut yönetim güven tazeledi.
Didim Grand Didyma Otel"de yapılan genel kurula CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun ve genel kurul üyeleri katıldı.
Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Deniz Atabay, “Didim"in fuar ve diğer organizasyonlarında tanıtımına ağırlık verdik. Ayrıca dernek olarak Altınkum"da gezici personelimizle tanıtım çalışması başlattık. Görevlendirdiğimiz iki arkadaş gün boyu Altınkum"da tanıtım çalışması yaptı. Ayrıca Dernek binamız için yerimiz belli oldu ve temelini attık.1,5 ay içerisinde yeni binamıza geçeceğiz ve artık yerimiz belli olacak. Çamlık Mahallesinde bulunana yerimiz yapımında belediyemizden yer desteği aldık. Bu anlamda çalışmalarımız sezon içerisinde de devam edecek” dedi.
Genel kurulda mevcut yönetimin faaliyet ve denetim kurulu raporları ile tahmini bütçe okunarak, oy birliğiyle kabul edildi. Gündem Maddelerinde Derneğin tüzük ve değişikliğiyle ilgili olarak alınan kararda genel Kurlun her yıl olduğu gibi 2 yılda bir yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. Ardından yeni yönetim kurlu seçimine geçildi. Seçime tek liste ile girilirken,seçim esnasında çarşaf ve blok liste tartışması yaşandı. Ardından oylamaya geçildi ve oy çokluğuyla mevcut Başkan Deniz Atabay"ın başını çektiği liste kabul edildi.
Seçimlerin ardından Atabay, tüm üyelere teşekkür etti.
Genel kurulun ardından Deniz Atabay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Kadir Karakaya, Tayyar Cengiz,Bedri Altıntaş, Necmettin Kaya, Erdal Baylan,Yusuf Mutlu, Enver Bayram, Murat Kalaycı. Denetim Kurulu ise; Taner Küsmez, Saim Aktaş ve Ali Turan.