Aydın'da, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde sektör temsilcileri stant açtı. 
     Aydın Atatürk Meydanı'ndaki stant açılışına, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, sivil toplum örgütü temsilcileri, turizm özel sektör temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
     Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, açılışta yaptığı konuşmada, Aydın'ın turizm açısından önde gelen illerden olduğunu belirterek, Turizm Haftası etkinlikleriyle de hem kentin ve değerlerinin tanıtılmasının asıl amaç olduğunu, açılan serginin bu açıdan önemli olduğunu ifade etti. 
     Aydın'ın turizmde her geçen gün daha ileriye gittiğini belirterek, ''Turizm alanınında gösterdiğiniz davranışları vatandaş olarak dikkat etmemiz gerekmektedir. Birinci olarak düşündüğümüz turistin memnun ayrılması ve memnun kalmasıdır. Bu bakımdan bu haftanın turizmdeki amacın gelişmesine vesile olmasını diliyorum'' dedi. 
     Törende, Gazi Mustafa Kemal, Güzelhisar, Yörük Ali Efe ilköğretim okulları ile Söke Yenidoğan Kültür ve Dayanışma Derneği halk oyunları ekipleri birer gösteri yaptı. 
     Vali Coş, açılışın ardından turizm sektör temsilcilerin stantlarını gezerek bilgi aldı.