15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Turizm haftası etkinlikler ile ilgili Kuşadası"nda toplantı düzenlendi.
Kuşadası Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Mustafa Esen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bademci. Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal, Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Türsab Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Nejat Özalp, Kent Konseyi Başkanı ve Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Osman Çolakoğlu, Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Ğürhan Hurda, Rehberler Derneği, Aşçılar Derneği ile Ege ports firmasının temsilcileri, turizmciler ve acenteciler katıldı.
Toplantıda geçen yıl turizm haftasında yapılan etkinlikler değerlendirilerek, 2011 yılında Turizm Haftasını en iyi şekilde gerçekleştirilecek aktiviteler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve yapılacak işlerle ilgili görev dağılımı yapıldı.