Kat hizmetleri, garson yetiştiriciliği, İngilizce ve Bilgisayar kurslarına katılan başarılı kursiyerler sertifikalarını, İzmir Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ragıp Üye, Selçuk Kaymakamı Aziz İnci, Selçuk Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Emniyet Müdürü İlhan Özkaya, Halk Eğitim Merkezi Başkanı Adnan Atakav, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Gökgöz"den aldı. Törende Aqua Fantasy Hotel"i Genel Müdür Halak Alay ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Üner temsil etti.
Törende söz alan İzmir Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rağıp Üye, “Eskiden çıraklar ustalardan bir şeyler öğrenirdi. Şimdi sistem değişti. Kursiyerler artık, öğretmenlerden ve bu dalda eğitim almış eğitimcilerden bir şeyler öğreniyor. Bunu da belgeleyip mesleklerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Eğitim Seminerlerine ve kurslarına katılmış olan ve burada sertifikalarını alan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Selçuk Halk Eğitim Merkezi ve Aqua Fantasy"i de böyle bir ortak çalışma içerisinde yer almalarından dolayı kutluyorum ve bu çalışmaların devamını diliyorum” dedi.
Aqua Fantasy Hotel Kalite ve Eğitim Müdürü Ali Karayiğit ise geçen sene Selçuk"ta vermeye başladıkları eğitim çalışmasını bu sene de geliştirerek sürdürdüklerini belirterek, başarılı personelin Aqua Fantasy ile birlikte bölgedeki diğer otellerde değerlendirileceğini sözlerine ekledi.