Kuşadası"nda turistleri önünde düello yapan iki kişiden biri bıçakla ağır yaralandı. Kuşadası Belediyesi önündeki düelloda, karısının iş arkadaşı ile kavga eden genç adam, karın bölgesinden ve bacağından aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Ağır yaralanan genç adam, hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, karısı N.A. ile son dönemlerde arası bozuk olan 26 yaşındaki Murat A., çalıştığı Ş. Büfe"yi telefonla arayarak eşiyle görüşmek istedi. Bu arada, karısıyla aynı işyerinde çalışan 19 yaşındaki Engin E.telefona çıktı. Telefonda, karısının iş arkadaşı genç ile tartışan Murat A., işin küfürleşme boyutuna ulaşması üzerine Engin E. ile belediye önünde kozlarını paylaşmak üzere randevulaştı. Telefon görüşmesinden 10 dakika sonra belediye önünde buluşan Murat A. Ve Engin E. önce yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. Ardından, Engin E., çalıştığı işyerinden bıçağı alarak hem karısının hem de turistlerin gözleri önünde Murat A."ya saplamaya başladı. Karın bölgesinden ve bacağından bıçak darbeleri alan Murat A., bir anda yere yığılırken, polis ekipleri olaya müdahale etti. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Murat A., ambülansla Kuşadası Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı.
Olaya müdahale eden polis ekipleri, bıçakla saldırıyı gerçekleştiren Engin E. gözaltına alınırken, yaralanan genç adamın karısı da ifadesi alınmak üzere Kuşadası Asayiş Büro Amirliği"ne götürüldü. olayla ilgili soruşturma devam ediyor.