Panasonic Lumix"in sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan “Photo Shooting Day with Mehmet Turgut” için başvurular başladı. 5 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikte Mehmet Turgut 10 şanslı kişiyi sıra dışı fotoğraflarına konu edecek.

Panasonic Lumix, heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Özellikle ünlüleri fotoğrafladığı çalışmalarıyla gündem yaratan, fotoğraf çekmenin dışında insanlara yepyeni bir kimlik kazandıran fotoğraf karelerinin yaratıcısı usta fotoğrafçı Mehmet Turgut, Photo Shooting Day etkinliğiyle, sihirli objektifini bu kez 10 adet şanslı katılımcıya yöneltecek. Etkinliğe katılmaya hak kazananlar, Mehmet Turgut tarafından fotoğraflanma ayrıcalığının yanı sıra, bir gün boyunca makyajından, kostümüne, dekorundan ışığına kadar profesyonel bir fotoğraf çekiminin perde arkasına da tanıklık edecek.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin 28 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasında siteye girip katılım koşullarını onaylamaları ve [email protected] e-posta adresine kişisel bilgileriyle birlikte kendilerine ait iki adet fotoğrafı göndermeleri yeterli. Mehmet Turgut daha sonra bu başvurular arasından etkinlik günü konseptine uygun olanları değerlendirip 10 şanslı kişiyi belirleyecek. “Photo Shooting Day with Mehmet Turgut”"un 10 şanslı katılımcısının isimleri 25 Şubat tarihinde www.yakalavecek.com"da duyurulacak. Panasonic Lumix sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan “Photo Shooting Day with Mehmet Turgut”"un 10 katılımcısı kendilerini 5 Mart tarihinde Mehmet Turgut"un usta ellerine emanet edecek ve fotoğrafla dolu, keyifli bir gün geçirecek. Etkinlik katılımcılarından Mehmet Turgut tarafından belirlenecek beş kişinin fotoğrafları 46 Dergisi"nin Mart-Nisan sayısında, beş kişinin fotoğrafları ise web sitesinde yayınlanacak.

Photo Shooting Day with Mehmet Turgut"a başvurmak için son tarih 12 Şubat Cumartesi.

Milliyet