Nazilli"de tüp taşıyan araç yandı. Çevreden yetişenler tarafından tamamen yanmadan söndürülen aracın motor kısmı yandı. Yangının araçta bulunan tüplere ulaşmaması nedeniyle büyük bir tehlike önlendi.
Edinilen bilgiye göre; tüp ve damacana su taşıyan 09 NV 863 plakalı kamyonet ile servise çıkan Cafer Demirtaş (35), Yeşilmahalle Şehitler Bulvarında seyir halinde iken motor kısmından yanmaya başladı. Yanan aracı hemen yolun sağına ve tenha bir alana çeken sürücü Demirtaş, aracında yangın söndürücü tüp bulunmadığı için önce damacana içerisindeki memba suları ile alevleri söndürmeye çalıştı. Olayı gören Şehitler Parkındaki Halı Saha çalışanları hemen araca doğru parkı sulamada kullandıkları su hortumunu uzattılar. Kısa sürede yangını söndürmeyi başaran halı saha çalışanları olay gelen itfaiyeye sadece soğutma işi bıraktı. Aracın motor kaputunu levye ile açan Nazilli Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdü.
Yaşadığı olayın şokunu atlatamayan sürücüsü Cafer Demirtaş, “Müşterime su ve tüp götürmek üzere yola çıktım. Ancak aracımın LPG"si erken bitti. Ben de benzine çevirerek önce müşterimin siparişini teslim etmek sonra da LPG almak için Şehitler Bulvarında ilerlemeye başladığım sırada aracın motor kısmından alevler çıktığını görerek hemen aracımı sağda boş bir alana çekerek durdurdum. Yangın söndürücü tüp olmadığı için damacanalardaki su ile yangını söndürmeye çalıştım. Halı sahadaki arkadaşlar yetişmeseydi itfaiye gelene kadar aracım kül olacak belki de arkada bulunan tüpler patlayacaktı. Verilmiş sadakamız varmış” dedi.