Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı’nın yönetiminde yapılan ilk gezide Günay Bucak ve Adnan Uzunkavak kaptanlığında Aydın Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdür Baş Yardımcısı İsmail Dalkılıç, Müdür Yardımcısı Cafer Akkaya, öğretmenler Mehmet Hacımirzaoğlu, Fatma Kendirli, Mehtap Polat ve 29 öğrenci Ankara ve Eskişehir’i gezdi. 4 Nisan akşamı Aydın’dan başlayan turda öğretmen ve öğrenciler gezinin ilk gününde 1. Ve 2. Türkiye Büyük Millet Meclislerini, Anıtkabir’i, Gazi Üniversitesi’ni, Etnoğrafya Müzesi’ni ziyaret etti. Geceyi Tarım Bakanlığı’nın misafirhanesinde geçiren gezi ekibi ertesi gün Eskişehir’e hareket ederek Kent Park, Anadolu Üniversitesi, Adalar, Köprübaşı, Odun Pazarı Evleri, Sazova Parkı’nın gezerek, akşam saatlerinde Eskişehir’den Aydın’a gelmek üzere hareket ettiler. Afyon Özdilek Tesisleri’nde yemek molası veren grup gece saat:03.00’da Aydın’a geri döndü.

Tuncallar Turizm'in gezi fırsatları için tıklayın....

Gezi sonrası Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğretmenleri gezinin çok güzel geçtiğini ve öğrencilerin motivasyonlarının daha üst düzeyde tutulması için bu tür gezilere devam edeceklerini ifade ederken, öğrenciler,”Üniversiteleri ziyaret ettikten sonra, iyi bir üniversite kazanmak için daha çok çalışacağız” dediler.

cimg2579.jpg

cimg2595.jpg

cimg2603.jpg

cimg2619.jpg

cimg2643.20120411120334.jpg

cimg2684.jpg

Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri ile geziyi tamamlayarak Aydın’a dönüş yolculuğuna geçen Tur Operatörü Aydın Avcı, dönüşte Germencikli vatandaşların ve uzun yıllar turizm işi ile uğraşan ve daha sonra Tuncallar Oto Aksesuar ve Ekipmanları’nın işletmecisi, Tuncallar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tuncal’In kardeşi Necmi Tuncal ve Ahmet Çorbacı ve grubu organize eden İlknur Kaymaz’ın katıldığı 6 Nisan’da Germencik’ten hareket eden 1 gece konaklamalı Nevşehir-Ürgüp-Avanos-Konya gezisi ekibine dahil oldu. 7 Nisan’da Konya’ya ulaşan ekip, Konya Şems Otel’de Tuncallar Turizm’in ikramı olan açık büfe sabah kahvaltısından sonra Alaaddin Tepesi, Alaadin Camii, Şemsi Tebrizi Türbesi, Mevlana Türbesi ziyaret edildikten sonra Konya’dan ayrılarak Ürgüp’e geldiler ve buradaki Vera Hotel Tassaray’a yerleştiler ve açık büfe akşam yemeği yediler. Akşam yemeğinden sonra gece eğlencelerinde Kapadokya’ya mal olan 1980 yılından bu yana vatandaşların hizmetindeki Yaşar Baba’ya gidildi. Buradaki sema gösterileri, fasıl ekibi, 6 yöre folklor oyunları ve oryantal ile güzel bir gece geçiren grup otele geri dönüş yaptı. Ertesi sabah yörenin en güzel rehberlerinden Sibel Türkmen eşliğinde Kaymaklı, Yer altı Şehri, Güvercinlik Vadisi, 3 Hisar Kalesi, Asmalı Konak, Yer Gök Aşk dizisinin çekildiği konak, Avanos, Kızılırmak’ı gezdiler. Daha sonra rehber Türkmen’den ayrılan ekip Aydın Avcı yönetiminde Ihlara Vadisi’ni gezerek Aydın’a geri dönüş yaptı.

Kaptanlar Necmi Tuncal ve Ahmet Çorbacı eşliğinde gerçekleşen gezi sonra gerçekleştirdiği iki turu değerlendiren Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, “Gezilerimiz çok güzel geçti. Öğrenciler üniversitelerden çok etkilendiler. İyi bir üniversite kazanmak için daha çok çalışacaklarına inanıyorum. Konya gezilerimiz ise sık sık yapılıyor. Başta Konya olmak üzere diğer yerlerdeki tarihi ve dini mekanları gezmenin güzelliği kelimelerle ifade edilemez. Tek sorun olarak Ihlara Vadisi’nin 16.30 olan erken kapanış saatini söyleyebilirim. Daha ileri bir saate alınırsa yaz saat uygulamasında günlerin uzaması nedeniyle ziyaret eden vatandaş sayısı daha fazla olur diye düşünüyorum” dedi.
cimg2652.jpg

cimg2654.jpg

cimg2666.jpg

cimg2661.jpg

cimg2668.jpg

cimg2673.jpg

cimg2671.jpg

Fotoğraflar: Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!