AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-İlk olarak Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı yönetiminde 1 Haziran günü akşam saatlerinde Kuyucak Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Yener Gök, eşi Arzu Gök, Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, Sınıf Öğretmeni Meltem Kapucu, oğlu Buğra Kapucu, 23 öğrenci ve 20 veli ile Kuyucak Belediyesi önünden başlayan gezide sabah saatlerinde İstanbul’a varılarak Büyük Çamlıca’da grubun kendi getirdikleri yiyecekler ile sabah kahvaltısı yapıldı.

Birbirinden güzel turlar Tuncallar Turizm'den seçmesi sizden

Beyler Beyi Sarayıı gezilerek Eyüp Sultan Pierre Loti’ye çıkılarak odun ateşinde pişen çay ve kahveler keyifle yudumlandı. Teleferikle geri dönülerek Miniatürk ve Zeytinburnu’ndaki 1453 Fetih Müzesi gezildi. Akşam saatlerinde 4 yıldızlı Aspen Otel’e yerleşilerek açık büfe akşam yemeği yendi. Geceyi otelde geçiren grup sabah kahvaltısının ardından Sultanahmet Meydanı’na gidilerek Topkapı, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Dikilitaş, Sultanahmet Camii gezildi. 100 yıllık meşhur Sultanahmet köftecisinde öğle yemeği yiyen grup daha sonra Dolmabahçe Sarayı, Mısır Çarşısı ve Kapalı Çarşıyı gezerek Kabataş’ta Orhun Tur Orhan Kaptan’ın teknesi ile 1 saat boğaz turu yaptıktan sonra çok keyifli geçen gezilerini sonlandırarak Kuyucak’a geri dönüş yapmak üzere yola çıkıldı ve sabah saatlerinde Kuyucak Belediyesi önüne geri dönülerek geziyi sonlandırdılar.

Aynı gün yapılan Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı denetimindeki ikinci gezide ise yine 1 Haziran akşam saatlerinde Aydın Fen Lisesi önünden Aydın Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Filiz Tanrısevdi ve ailesi, Matematik Öğretmeni İbrahim Demiral ve Ailesi ve 9/A sınıfı öğrencileri katılarak sabah saatlerinde Çanakkale’ye varıldı. Eceabat Opet’te açık büfe sabah kahvaltısı yapılarak Seyit Onbaşı Anıtı, Alçı Tepe Köyü, Şehitler Abidesi Anıtı, Yahya Çavuş gezilerek öğle yemeği yendi. Daha sonra 57. Alay Conkbayırı, Karatepe Müzesi’ne de gidilerek her zamanki turlardan farklılık yapılarak bu sefer şehir merkezi yerine Ece Abat’taki 3 yıldızlı Kum Otel’e yereşildi. Burada deniz ve havuzu bir arada bulan grup bol bol denize ve havuza girerek turun tadını çıkarttı. Geceyi otelde geçiren grup ertesi sabah kahvaltıdan sonra otelden ayrılarak Çanakkale’ye geldi. Aynalı Çarşı, Truva Atı gezilerek Ezine’de alış veriş yapıldı. Kazdağları Seyirtepe’de mola verilerek Akçay üzerşnden Ayvalık Cunda’ya gidildi. Burada lokma imparatoru Saki’nin yerinde ayvalık tostu ve dondurmalarını yiyen grup için lokma dökülerek ikram edildi. Daha sonra buradan ayrılarak Şeytan Sofrasu’nda gün batımını izleyen öğretmen ve öğrenciler gece saat:00:30’da Aydın’a gelerek geziyi tamamladılar.

Geziler sonrası değerlendirme yapan Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı gezilerinin çok keyifli geçtiğini belirterek, “Çanakkale gezisi kaptanımız Ergün Çemlek, İsmail Arslan, rehberimiz Ahmet Kaşıkçı, İstanbul gezisi kaptanlarımız Ahmet Çorbacı, Adnan Uzunkavak, rehberimiz Leman Akandere’ye, Aspen Otel Müdüresi Gülçin Semra Doğrusöz’e, Kum Otel İşletmecisi Erhan Pazarbaşı’ya ve katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İstanbul gezimizde misafirlerimize en çok 1453 Fetih Müzesi’nden etkilendiler. Çok güzel hazırlanmış fakat girişte alınan ücretler bence yüksek. Günde binlerce kişi İstanbul’a gelip geziyor. İstanbul’da belediyenin işletmesinde olan yerlerin giriş ücretleri biraz daha makul fiyatlara çekilmeli. Gezilerimiz hız kesmeden devam ediyor. Hemen hemen hergün birden fazla tur düzenleyerek vatandaşlarımızı gezdirmeye devam ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi “Bizi bizimle gezenlere sorun, daha sonra karar verin” diyerek tüm vatandaşlarımızı turlarımıza katılmak üzere Tuncallar Turizm’e bekliyoruz” dedi.

Avcı ayrıca, 9 Haziran'da Ekrem Çifçi İlköğretim Okulu'nu karne hediyesi olarak Köyceğiz, Dalyan tekne turu ve deniz keyfi, 10 Haziran'da Germecik, Aydın halkını İlknur Kaymaz işbirliği ile Marmaris tekne turu gezilerinin yapılacağını belirterek,  "16 Haziran'dan itibaren her hafta sonu Fethiye, Göcek, Köyceğiz, Dalyan, Marmaris, Çeşme, Alaçatı, Ayvalık, günü birlik tekne turu gezilerimiz devam etmektedir" diye konuştu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg 

Fotoğraflar: Avdın Avcı (Tuncallar Turizm Tur Operatörü)

cimg0006.jpg

cimg0007.jpg

cimg0015.jpg

cimg0038.jpg

cimg0042.jpg

cimg0047.jpg

cimg0054.jpg

cimg0056.jpg

cimg0057.jpg

cimg0058.jpg