Tuncallar Turizm ilk olarak 21 Eylül 2014 Pazar günü Belen Kahvesi, Muğla Evleri, Köyceğiz, Dalyan, ve Akyaka turu düzenledi. Kardeşköy Mahallesi'nden Refik ve Birgül Baş'ın Tuncallar'ın 24 Ağustos - 1 Eylül 2014 tarihi arasında gerçekleştirdiği Karadeniz turuna katılarak memnun kalması üzerine Kardeşköy'den grupca geziye katılma kararı ile düzenlenen turda Tuncallar misafirlerine güzel bir gün yaşattı.
(FOTOĞRAFLAR-AYDIN AVCI)
foto_galeri.gif

3 GÜN 2 GECE KAPADOKYA TURU

Tuncallar Turizm günübirlik Köyceğiz Dalyan turunun ardından 25 Eylül - 28 Eylül 2014 tarihleri arasında da Kapadokya turu gerçekleştirdi. 25 Eylül akşamı Germencik'ten başlayan başlayan turda sabaha karşı Aksaray yolu üzerinde bulunan bir tesiste sabah kahvaltısı yapıldı. Kahvaltının ardından Ihlara Vadisi, Yılanlı Kilise, Ağaçaltı Kilise, Kaymaklı Yeraltı Şehri, Ürgüp gezildi. Akşam saatlerinde Turban Ürgüp Otel'e yerleşen gezi grubu akşam yemeğinin ardından istirahate çekildi. Ertesi sabah otelde yapılan açık büfe kahvaltı sonrası rehber eşliğinde Kapadokya gezildi. Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağ Şapkalı Peri Bacaları gezilerek öğle yemeği yendi. Yemek ardından Kapadokya yöresine özgü çömlek atelyeleri gezilerek alış-veriş yapıldı. Alış-veriş sonrası rotasını Devrent Vadisi'ne çeviren grup Zelve Ortahisar, Uçhisar görüldükten sonra akşam saatlerinde otele geri dönüş yapıldı. Akşam yemeğinde otelde düzenlenen Türk Gecesi'nde gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik ve çeşitliği eğlenceler eşliğinde eğlenen grup geceyi otelde geçirdi. Gezinin son günü otelde açık büfe sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılan grup geri dönüş yolculuğuna geçerek,  Obruk Gölü gezildi. Konya'da mola veren grup burada yenilen öğle yemeğinin ardından Konya'da bulunan tarihi yerler gezilerek tekrar yola çıkıldı. Isparta Eğirdir Gölü'nün yakınında tekrar mola verilerek akşam yemeği yendi ve Isparta gezildi. Aydın'a ulaşmak üzere son kez yola çıkan grup Dinar, Denizli, Nazilli yolu üzerinden Aydın'a ulaşarak geziyi sonlandırdı. 

Gerçekleşen 2 turun ardından değerlendirmelerde bulunan Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, "Her iki turumuzda en az geçmişte gerçekleştirdiğimiz turlar kadar güzel ve unutulmaz oldu. Umarız misafirlerimizde turlarımızı beğenmişlerdir. Onları elimizden geldiğince gezilip görülmeye değer tarihi ve turistik yerleri gezdiriyoruz. Gezilerimizde bizlere destek olan otel, restorant, özel işletmeleri de unutmamak gerekir. Bugüne kadar bize bu konularda destek olan tüm herkese teşekkür ederim" dedi.

Avcı ayrıca Tuncallar Turizm kalitesi ile tura katılma imkanı bulamamış tüm Aydınlıları birbirinden güzel ve cazip fiyat avantajı bulunan turlara katılmak üzere Tuncallar Turizm ofisine davet ederken, yaklaşan Kurban Bayramı'nı da kutlayarak, "Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı şimdiden tebrik eder, herkese iyi bayramlar dilerim" diye konuştu.

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg