Mustafa Kaşıkcı isimli vatandaşın apartman komşuları ve 1 yıldır Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı'nın düzenlemiş olduğu tüm turlara katılmaya gayret gösteren Rana Tabrıöver ile Aynur Karakaya'nın katıldığı günübirlik Paşayaylası gezisinde Aydınspor 1923'ün işletmesinde olan Paşayaylası Oteli'nde Otel Müdürü Doğan Bey ile mangal keyfi yapan katılımcılar daha sonra karın keyfini doyasıya kar topu oynayarak çıkarttı.

Öğleden sonra Yılmazköy'e geldiler ve burada baharın habercisi olan papatyalar arasında hatıra fotoğrafları çektirerek papatya topladılar. Daha sonra Nabi Sabuncu ve oğullarının işletmesinde olan Hasmahal isimli işletmesine giderek burada günün yorgunluğunu attılar ve çaylarını yudumlarken günü değerlendirdiler. 17-18 Mart tarihlerinde yapılacak olan ve Sandıklı'daki 5 yıldızlı Termal Park Otel gezisi ile Haziran ayında yapılacak olan Karadeniz Turuna katılmak üzere sözleşen katılımcılar evlerine dağılmak üzere Aydın'a doğru hareket ettiler.

Günübirlik gezilerin süreceğini ifade eden Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, "Memleketimiz cennet gibi bir yer. Dağda kar, ovada bahar keyfi yaşadık. İkincisini düzenlediğimiz Paşayaylası günübirlik gezimiz çok eğlenceli geçti. Tüm vatandaşlarımızı turlarımıza bekliyoruz" dedi.

 
 
Fotoğraflar: Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın AVCI
cimg2380.jpg
cimg2387.20120314170045.jpg
cimg2396.jpg
cimg2405.jpg
cimg2410.jpg