Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı ve Aydın Güzelhisar İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Tosun öncülüğünde gerçekleşen ve 18 Kasım 2011 Cuma gecesi Aydın'dan 2 Otobüs ile kaptanlar Ahmet Çorbacı, Günay Bucak ve yardımcıları eşliğinde hareketle başlayan tura Güzelhisar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileri ve velileri, Okul Müdürü Mehmet Uyaroğlu, Öğretmenler Erdoğan Madran, Filiz Tan, Aysel Tepe, Levent Saray, Hüseyin Aydemir, Ali Gökçeoğlu katıldı. 19 Kasım 2011 sabah saatlerinde Sivrihisar Nasrettin Hoca Tesisleri'nde yapılan sabah kahvaltısından sonra, askerliğini Anıtkabir'de yapan asker rehbetliğinde Anıtkabir ziyaret edildi. Ziyaretin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giden katılımcılar, Aydın AK Parti Milletvekili Semiha Öyüş ve Aydın Milliyetçi Hareket Partisi Ali Uzunırmak ile görüştüler. Milletvekili Semiha Öyüş'ün rahatsızlığı nedeniyle görevlendirdiği Tulga Keskin ile meclis ziyareti yapılmasının ardından Milletvekili Ali Uzunırmak'la sohbet etme şansı yakaladılar. Uzunırmak'ın öğrencilere meyve suyu ikramının ardından öğrenciler merak ettiklerini sorup Ali Uzunırmak'tan yanıt aldılar. Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı'nın Aydın'da müze kart sıkıntısını Uzunırmak'a aktardı ve Uzunırmak bunun üzerine Aydın Valisi Kerem Al'ı arayarak müze kart konusundaki sıkıntının giderilmesi konusunda söz aldı. Daha sonra Semiha Öyüş'ün ikramı olan öğle yemeğini yiyen katılımcılar ve Aydın Avcı Milletvekilleri Semiha Öyüş ve Ali Uzunırmak'a yardımlarından dolayı teşekkür ettiler ve TBMM'den ziyaret beratı alarak eski meclisi ziyaret etti. Daha sonra Etnografya Müzesi ve bazı yerleri gezdikden sonra Ümit Pembe Köşk Otel'e yerleşerek akşam yemeği yediler. Akşam yemeğinde öğretmenler ve Aydın Avcı, Aydın Avcı'nın arkadaşı olan Ankara Sanat Tiyatrosu Sanatcısı ve dizi oyuncusu Jale Aylanç ve Eurotrade A.Ş. Cesou Ufuk Şimşek ile sohbet etti. 20 Kasım sabah saat:07.30'da açık büfe kahvaltının ardından otelden ayrılan öğrenciler, Sincan Disneyland'ı ziyaret ederek Afyon'a hareket etti. 

Burada Başkomutan Tarihi Parkı Kocatepe Bölümü(Kocatepe Anıtı), Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği'ni Alan Klavuzu Mehmet Adar eşliğinde gezdiler. Eski Afyon evlerini de ziyaret eden katılımcılar burada akşam yemeği yiyerek Aydın'a doğru yola çıktı. Dönüş yolculuğunda gezdikleri yerler hakkında bilgi alış verişinde bulunan öğrenciler ve velilerinin Aydın'a gelmesi ile son bulan gezi'de vedalaşarak evlerine dağıldılar.
 
738. Şeb-u Aruz Mevlanayı Anma Törenleri
 
10 Aralık Cumartesi günü saat:21.00'da Bey Cami önünden hareket edilerek, Aydın-Nazilli-Dinar-
222konya-mevlana-4978.jpg
Akşehir-Konya olarak Konya'ya varış yapılacaktır. Konya'da otelde sabah kahvaltısı yapılacaktır. Meram bağları yolu üzerinde 3 yıldızlı Sema Otel'e yerleşilecektir. Saat:11.00'da otelden çıkılarak Alattin Tepesi, Alattin Cami ve Mevlana Türbesi gezilecek. Eksra olarak Havzan 1 Pide Salonunda Konya'nın meşhur yiyeceği etli ekmek yenecektir. Daha sonra otele dönülerek istirahat edilecek ve akşam katılımcılar otelden alınacak ve saat:20.00'da başlayacak olan Hz. Mevlana Anma Törenlerine gidilerek tur katılımcıları kendileri için özel olarak ayrılan yerlerden törenleri izleyeceklerdir.Tören sonrası 3 yıldızlı Sema Otel'de konaklama sağlanacaktır. 12 Aralık sabah saat:7.00'da uyanılarak açık büfe kahvaltı edilecektir. Daha sonra Konya'da gezilmeyen yer kalırsa oralar gezilecek ve Aydın'a doğru harekete geçilektir. 
 
Bu gezi ise iki kişilik odada kişi başı 200 TL, tek kişilik oda da ise 245 TL'dir.
 
Tuncallar Turizm okullar ile yaptığı anlaşmalar sonucunda öğrencileri ve velilerini gezdirmeye devam ediyor. Ayrıca yıl başı ve okullar için yarı yıl tatili özel gezileri için yurt içi veya yurt dışı programlarından dilediğinizi seçebilirsiniz.
 
Ayrıntılı Bilgi İçin;
Tuncallar Turizm Seyahat Acentesi: 0256 212 17 57 - 0256 212 11 01 
Aydın Avcı: 0549 414 14 41 - 0532 760 66 21

Güzelhisar İlköğretim Okulu Ankara Gezisi Fotoğrafları (Fotoğraflar:Aydın Avcı)

cimg1844.jpg
cimg1865.jpg
cimg1876.jpg
cimg1893.jpg
cimg1897.jpg
cimg1910.jpg