29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tatili dolayısıyla Germencik Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Candan Özgen öncülüğünde, kursiyerler bir günlük Şirince, Meryem Ana, Efes, Maketköy, Çamlık, Tren Garı Müzesi gezisine katıldılar. Tuncallar Tur, Tur Operatörü Aydın Avcı'nın organizasyonunda Şirince Dimitri Restaurant'ta Veli Bey ve annesinin hazırlamış olduğu organik yiyeceklerden oluşan bir sabah kahvaltısı yapan grup daha sonra Şirince gezdildi. Meryem Ana'ya çıkıldığında da daha önceden Germencik Halk Eğitim Merkezi'nden giden resmi gezi yazısına istinaden Selçuk Belediyesi gruptan giriş ücreti almayarak jest yaptı. Bu jest karşısında yetkililere teşekkür eden grup ve Aydın Avcı daha sonra Efes Harabeleri, Selçuk Müzesi, Maketköy, Çamlık ve Tren Garı Müzesini gezdi. 

Gezi sırasında Müze Kartı olan kişiler, müze kartın faydalarını bir kez daha görmüş oldular. Efes alt kapıdaki otopark giriş ücreti için alınan 35 TL'yi yüksek bulan grup ve Aydın Avcı, ücretin çok yüksek olduğunu ve Selçuk Belediyesinin bu giriş ücretini tekrar gözden geçirmesi gerektiğini belirttiler. 
 
Germencik Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerler Aydın Avcı'ya 2012'ye girmeden Aydın'da Aypet Restaurant'ta İsmoş'u dinlemek istediklerini ve 2012'de de İstanbul, Karadeniz, Kapadokya gezilerini planladıklarını belirterek geziyi sonlandılar.
 
Tuncallar Tur, Tur Operatörü Aydın Avcı ise Germencik Halk Eğitim Merkezi iöğretmen ve kursiyerlerine teşekkür ederek, yaklaşan Kurban Bayramının tüm insanlığa hayırlı olmasını dileyerek, Kurban Bayramını kutladı.
 
Fotoğraflar: Tuncallar Tur-Aydın AVCI
 
cimg1652.jpg
cimg1653.jpg
cimg1636.jpg