AYDINPOST HABER SERVİSİ-9 Haziran günü sabahı Nevzat Biçer Parkı'ndan hareketle başlayan tura Ekrem Çifçi İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Yasef Gencer, eşi Fadime Gencer, 4-A sınıf temsilcisi Tülay Bozgeyik ve 4-A sınıfı öğrenci ve velileri katıldı. Çocuklarına karne hediyesi olarak Köyceğiz-Dalyan tekne turu, Akyaka ve Çine gezisini armağan eden veliler çocuklarıyla birlikte ilk olarak Azmakbaşı'nda sabah kahvaltısı yaparak daha sonra Tahsin Kaptan'ın oğlunun adını taşıyan Erçin Teknesi ile Köyceğiz'e varıldı. Köyceğiz, Sultaniye Kaplıcası Dalyan turu, Isuzu pajların gezisinden sonra öğle yemeğini yiyerek akşam saatlerinde Köyceğiz'e gidilerek Akyaya varış yapılarak Akyaka gezildi. Daha sonra dönüş yolculuğuna başlayan ekip Çine'deki Mehmet Zengin'in yerinde akşam yemeği olağan köftelerini yiyerek Aydın'a dönüş yaptı.

Diğer gezide ise 10 Haziran günü Nazilli, Aydın ve Germencik halkından oluşan bir ekip İlknur Kaymaz’ın öncülüğünü yaptığı Marmaris gezisinde sabah saatlerinde Çine’deki Mehmet Zengin’in yerinde sabah kahvaltısı yaptıktan sonra Marmaris’e ulaşarak Marmaris limanındaki Erdal Şimşek’İn Black Pearl isimli yatına binerek Marmaris koylarını gezdi. Öğle yemeklerini yatta yiyerek denizin keyfini çıkartan ekip akşamüzeri Marmaris’e geri dönerek Marmaris’i gezme fırsatı buldu. Güzel bir günün ardından yorulan ekip Akyaka Azmakbaşı’nda bulunan Cennet Restaurant’a giderek akşam yemeklerini keyifle yedikten sonra Aydın’a doğru geri dönüş yolculuğuna geçerek gecenin ilerleyen saatlerinde Aydın’a ulaştı.

cimg0065.jpg

cimg0068.jpg

cimg0070.jpg

cimg0071.jpg

cimg0077.jpg

cimg0136.jpg

cimg0147.jpg

cimg0148.jpg


2 günlük gezi programını ardından yorucu fakat bir o kadar da eğlenceli geçtiğini ifade eden Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, “Germencik’ten gelen misafirlerimiz daha önce bizimle birlikte gerçekleştirdikleri Kapadokya turumuzdan memnun kaldıklarını ve Marmaris gezisine katılmak istediklerini belirttiler. Kendileri ile yine İstanbul ve Karadeniz gezilerimiz için program yaptık. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı gezilerimize katılanlara çok teşekkür ediyorum. Gezilerimizde bize yardımcı olan, Çine’deki Mehmet Zengin’in yerinde Oral Özden’e, Marmaris’te bizi teknesiyle gezdiren Erdal Şimşek’e, Köyceğiz-Dalyan turumuzda yine bizi teknesiyle gezdiren Tahsin Kaptan’a, Cennet Restauran’ta Tesis Müdürü Mehmet Ali Ercan’a, işletmecileri Kemal Şahin ve Eşi Şahin’e teşekkürü bir borç biliyorum. Tuncallar Turizm olarak gezilerimize ara vermeden devam ettik, ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

cimg0153.jpg

cimg0155.jpg

cimg0156.jpg

cimg0157.jpg

cimg0159.jpg

cimg0163.jpg

cimg0165.jpg

Fotoğraflar: Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı