Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek'e karşılık Bursaspor'a verdiği iki oyuncudan Tuna Üzümcü dün akşam saatlerinde Antalya'da Bursaspor kampına katılırken, diğer oyuncu Aydın Karabulut'un ise yeşil- beyazlı takıma gitmek istemediği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü, Bursaspor'lu Yusuf Şimşek'in transferini para artı iki oyuncu vererek noktalarken, Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut'un yeşil- beyazlı kulübe gitmek istememeleri sıkıntı yarattı. Tuna Üzümcü, dün akşam Bursaspor'un Antalya'daki kampına katıldı ve bugün de ilk idmana katıldı. Aydın Karabulut'un ise gitmemekte ısrarlı olması üzerine Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı ve kendisine kulüpten alacaklarının da ödenmeyeceğinin iletildiği öğrenildi.

Bursaspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü bu sabah yapılan antrenmanlara katıldı. Yeşil beyazlı ekip ise günün ilk idmanında ormanda kros yaptı.

Antalya Wow Kremlin Palace Otel'de devre arası kampına devam eden Bursaspor'a yeni katılan Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü, dün akşam saatlerinde otele gelerek kampa katıldı. Otelde sözleşmelerini imzalayan ve bugün noter işlemleri tamamlanan iki futbolcu, sabah saatlerinde takımla birlikte kros çalışmasına katıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde sabah erken saatlerde yapılan krosta futbolcuların neşeli olduğu ve yeni katılan Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü'nün de takıma kısa sürede uyum sağladığı gözlendi.

BİRİNCİYE ÇİKOLATA

Neşeli idmanlar geçirdiği gözlenen futbolcuların özverili çalışmalarını teknik patron Ertuğrul Sağlam da karşılıksız bırakmıyor. Talebeleriyle tek tek ilgilenen Sağlam, her akşam futbolcularıyla bire bir görüşmeler yaparak onları dinliyor. Tecrübeli teknik adam, yapılan çift kale maçlarda dört gruba ayırdığı futbolcularına gösterdikleri performans ve attıkları gollere göre değerlendirme yaparak ödüllendirmeyi de unutmuyor. Sağlam, çift kale maçlarda birinci gelen gruba çikolata, ikinci gelen gruba gofret, üçüncü gelen takıma lollipop, son gelen gruba da ciklet alarak talebelerinin moral motivasyonlarını yüksek tutuyor.

DHA