Web sitelerinin mobil cihazlara uyumlu olması, müşterilere diledikleri her kanalla ulaşabilmek adına oldukça önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor.

Sitelerini mobile uyumlu hale getirmek isteyen fakat bunu nasıl gerçekleştireceğini bilemeyen firmalara bMobilized oldukça ekomonik bir çözüm sunuyor.

Ayda 5$’dan başlayan farklı seçenekleri bulunan mobile çevirme uygulamaları, iş yerleri için destek hizmetleriyle ayda 9$’a sunuluyor. Firmalar eğer kurulumu da bMobilized’a yaptırmak isterlerse buna 199$ kurulum ücreti ekleniyor.

Firmaların sadece alan adlarını sisteme girerek sitelerini mobil cihazlara uyumlu hale getirmelerine olanak tanıyan bMobilized, dileyen müşterilerinin CSS düzenleyicileri ile istedikleri pluginleri ekleyebileceklerini belirtiyor.

Sistemin her türlü mobil tarayıcı ve sistem ile kullanılabildiğini açıklayan bMobilized yetkilileri, uluslararası alanda hizmet verebildiklerini, dünyanın her yerinden web sitelerinin hizmetlerini kullanarak sitelerini mobile çevirebileceklerini açıklıyorlar.

Site alan adını girerek kayıt olan kişiler, firmanın sunduğu yönetim sayfasına gelerek buradan renk, tasarım gibi seçenekleri belirleyebiliyorlar.

bMobilized yetkilileri, yeni hizmetlerinin şimdilik e-ticaret siteleri için kullanılamadığını, fakat e-ticaret projelerini çok kısa bir süre içerisinde yayına sokacaklarını paylaşıyorlar.